Artikel top billede

SKI giver små it-virksomheder mulighed for at byde på flere offentlige opgaver: "Der er et stort politisk ønske om at sikre transparens i markedet"

En dynamisk indkøbsaftale skal give mindre virksomheder lettere adgang til de offentlige kunder. Det nye udbud sigter efter 100 leverandører i alle størrelser.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se udbuddet fra SKI
  • Indblik i hvorfor det skal være lettere for mindre virksomheder
  • Hvordan det bliver lettere for mindre virksomheder at blive en del af udbudet
658
3:30 min
Et nyt udbud fra kommunernes og statens indkøbscentral SKI skal sikre, at små og mellemstore virksomheder også kan få en fod indenfor hos det offentlige.

Det skal ske gennem en såkaldt dynamisk udbudsaftale.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.