Artikel top billede

Saxo Bank-milliardærs hotelportal mangler penge efter skuffende sommer: Søger investering på 10 millioner

Hotelportalen Nustay, der blandt andet af ejet af Lars Seier Christensen, har brug for penge efter en skuffende sommer. Manglende bookinger betyder, at Nustay nu søger en investering på 10 millioner kroner.

Saxo Bank milliardæren Lars Seier Christensens hotelportal, Nustay, har brug for penge og beder derfor nu selskabets nuværende eller nye investorer om at skyde 10 millioner kroner i virksomheden.

"Nustay har lidt en nedgang i cashflowet på grund af udfordringer med Nustays marketingintegration i forbindelse med integrationen skal konverteres fra en beta-version til en hel udgave," skriver Nustay i en børsmeddelelse.

Af børsmeddelelsen forklares årsagen til det faldende cashflow ved, at Nustay har været ramt af "højt antal" mislykkedes bookinger i højsæsonen, ligesom længden af de ophold, der er blevet booket gennem portalen, har været kortere end forventet.

Læs også: Anders Fogh Rasmussen bliver rådgiver for Saxo Bank-milliardærs blockchain-satsning

Lars Seier Christensen, der sammen med Kim Fournais stiftede Saxo Bank, ejer i underkanten af 20 procent af selskabet gennem sit eget selskab, Seier Capital, men han er ikke det eneste kendte ansigt i hotelplatformens ejerkreds.

It-rigmanden Magnus Kjøller sidder på lidt over seks procent af selskabet.

Du kan se listen over alle selskabets ejere her.

Læs også: Indisk stjerne-CIO skal flytte hele Saxo Banks infrastruktur i skyen på under fem år: "Vi skal være ’the Amazon of finance'"

Flere kendte ejere

Lars Seier Christensen, der sammen med Kim Fournais stiftede Saxo Bank, ejer i underkanten af 20 procent af selskabet gennem sit eget selskab, Seier Capital, men han er ikke det eneste kendte ansigt i hotelplatformens ejerkreds.

Pointshop-rigmanden Magnus Kjøller sidder på lidt over seks procent af selskabet.

Du kan se listen over alle selskabets ejere her.

Læs også: Indisk stjerne-CIO skal flytte hele Saxo Banks infrastruktur i skyen på under fem år: "Vi skal være ’the Amazon of finance'"

Har klaget til EU over internationale hotelgiganter

Nustay, der ledes af danske Mathias Lundø Nielsen i spidsen, blev etableret i 2014.

I foråret sendte Nustay en klage EU's danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager (R) over de internationale hotelgiganter i form af Booking.com og Expedia.com

Det kan du læse mere om her: Lars Seiers hotelportal klager til EU over internationale giganters 'ulovlige prisaftaler'
Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.