Artikel top billede

Amazon åbner selskabets største globale campus: Skal huse over 15.000 medarbejdere

Amazon åbner nu et campus med plads til mere end 15.000 medarbejdere i Indien. Det nye byggeri kommer også til at huse Amazon Web Services-medarbejdere.

Onsdag har Amazon åbnet selskabets hidtil største campus i verden.

Det nye byggeri, der har kostet flere hundrede millioner dollar, er placeret i i den sydindiske by Hyderabad og skal huse mere end 15.000 indiske Amazon-medarbejdere.

Det Skriver Reuters.

Antallet svarer til næsten en fjerdedel af alle Amazons 62.000 indiske ansatte.

"Investeringen i at skabe et kontor af denne størrelse viser, at vi vil fortsætte med at vokse," lyder det fra Amit Agarwa, der er country manager for Amazon i Indien, til Reuters.

Han oplyser, at det nye campus også vil huse medarbejdere for verdens største cloud-selskab, Amazon Web Services (AWS).

Læs også: Verdens rigeste mand Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 18,5 milliarder på en uge

Byggeriet cementerer Amazons øgede fokus på det indiske marked, hvilket også er blevet underbygget yderligere af, at Amazons topchef og stifter, Jeff Bezos, har øremærket fem milliarder dollar, svarende til over 30 milliarder kroner, til investeringer på det indiske marked.

Åbningen af det storstilede byggeri i Indien sker et halvt år, efter it-giganten droppede planerne om at placere sit hovedkvarter med 25.000 medarbejdere i New York.

Læs også: Politikere i oprør over Amazons nye hovedkvarter: "Ikke rimeligt at skatteydere skal betale til et af verdenshistoriens rigeste firmaer"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.