Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon åbner selskabets største globale campus: Skal huse over 15.000 medarbejdere

Amazon åbner nu et campus med plads til mere end 15.000 medarbejdere i Indien. Det nye byggeri kommer også til at huse Amazon Web Services-medarbejdere.

Onsdag har Amazon åbnet selskabets hidtil største campus i verden.

Det nye byggeri, der har kostet flere hundrede millioner dollar, er placeret i i den sydindiske by Hyderabad og skal huse mere end 15.000 indiske Amazon-medarbejdere.

Det Skriver Reuters.

Antallet svarer til næsten en fjerdedel af alle Amazons 62.000 indiske ansatte.

"Investeringen i at skabe et kontor af denne størrelse viser, at vi vil fortsætte med at vokse," lyder det fra Amit Agarwa, der er country manager for Amazon i Indien, til Reuters.

Han oplyser, at det nye campus også vil huse medarbejdere for verdens største cloud-selskab, Amazon Web Services (AWS).

Læs også: Verdens rigeste mand Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 18,5 milliarder på en uge

Byggeriet cementerer Amazons øgede fokus på det indiske marked, hvilket også er blevet underbygget yderligere af, at Amazons topchef og stifter, Jeff Bezos, har øremærket fem milliarder dollar, svarende til over 30 milliarder kroner, til investeringer på det indiske marked.

Åbningen af det storstilede byggeri i Indien sker et halvt år, efter it-giganten droppede planerne om at placere sit hovedkvarter med 25.000 medarbejdere i New York.

Læs også: Politikere i oprør over Amazons nye hovedkvarter: "Ikke rimeligt at skatteydere skal betale til et af verdenshistoriens rigeste firmaer"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere