Artikel top billede

Verdens rigeste mand Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 18,5 milliarder på en uge

Jeff Bezos sælger massivt ud af Amazon-aktierne, men verdens rigeste mand er stadig selskabets største aktionær foran ekskonen MacKenzie Bezos.

Amazon-stifter Jeff Bezos er godt i gang med at realisere flere af it-rigmandens aktiver.

I slutningen af juli solgte Jeff Bezos Amazon-aktier for omkring 12 milliarder kroner, og nu har Amazon-stifteren ifølge Reuters solgt Amazon-aktiver for yderligere 990 millioner dollar.

Det svarer til 6,5 milliarder kroner.

Dermed har Jeff Bezos på en uges tid realiseret Amazon-aktier for mere end 18,5 milliarder kroner.

Jeff Bezos er ifølge Forbes verdens rigeste mand med en formue på 116 milliarder dollar, svarende til mere end 780 milliarder kroner.

Læs også: Skilsmisse-aftale på plads: Jeff Bezos beholder kontrollen over Amazon - konen får 245 milliarder kroner

Gennemført verdenshistoriens dyreste skilsmisse

Jeff Bezos store aktiesalg sker, efter han i begyndelsen af juli gennemgik verdens dyreste skilsmisse.

Her blev det slået fast, at Jeff Bezos' ekskone, MacKenzie Bezos, skal modtage aktiver og værdier for enorme 37 milliarder dollar fra Jeff Bezos store formue.

Det betyder også, at MacKenzie Bezos nu er Amazons næststørste aktionær.

Det kan du læse mere om her: En af verdenshistoriens største værdi-overførsler sker nu: MacKenzie Bezos bliver en af verdens rigeste med et snuptag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere