Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Tradeshift i Danmark under tvangsopløsning på grund af sløseri: “En pinlig affære for os”

Tradeshifts danske afdeling har begået en kapitalbrøler, så selskabet nu er under tvangsopløsning.

Det danske milliardselskab Tradeshift er havnet i en overordentlig pinlig affære.

Firmaets danske afdeling Tradeshift ApS har hverken afleveret sit regnskab til tiden eller reageret på en rykker fra Erhvervsstyrelsen, så nu er selskabet under tvangsopløsning. Det skriver Finans.

“Det er en pinlig affære for os. Hvis man ikke afleverer regnskab til tiden, får man en besked fra Erhvervsstyrelsen om at gøre det. Den besked har vi overset i vores e-Boks, og når det sker, bliver man sendt til tvangsopløsning. Vi har ikke haft styr på processerne internt. Det er der ved at blive rettet op på,” siger en af Tradeshifts tre danske stiftere og nuværende driftsdirektør, Mikkel Hippe Brun til Finans.

Tradeshift ApS skulle have afleveret sit 2018-regnskab senest 31. maj, og selskabet fik i juni en advarsel via eBoks.

Problemet med 18-regnskabet er ifølge Mikkel Hippe Brun nogle lønomkostninger, som ikke har været afstemt med Tradeshifts finansfunktionen i Bukarest.

Tradeshift arbejder nu sammen med selskabets advokat, revisor og finansfunktionen på at komme af med den ubehagelige status som et selskab under tvangsopløsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere