Artikel top billede

Morgen-briefing: Telia klar til at levere bredbånd på Ewiis fibernet / Dansk iværksætter vil ind på kinesisk marked / GlobalConnect ‘opruster koncernledelsen

Telia klar til at levere bredbånd på Ewiis fibernet. Dansk iværksætter vil ind på kinesisk marked med kapitalindskud på tre millioner kroner. GlobalConnect ‘opruster koncernledelsen’. EET Europarts bliver autoriseret Dell-leverandør

Godmorgen fra Computerworld. Her har du tirsdagens morgen-briefing sammensat af Dan Jensen.

Telia klar til at levere bredbånd på Ewiis fibernet

Telia erklærer sig klar til at levere bredbånd på Ewiis fibernet. Det sker et halvt års tid efter, at de to selskaber indgik aftale om samarbejdet.

Det kan du læse mere om her: Telia og Ewii går sammen i stor bredbåndsaftale: Telia flytter bredbåndskunder over på Ewiis fibernet.

“Nu er det også på den helt lavpraktiske side klar til at blive sendt på markedet. Alle interesserede kan nu komme ned i Telias butikker i Kolding, Fredericia eller Vejle for at høre nærmere om de helt nye fiberløsninger,” lyder det fra Telia.

Selskabets nuværende bredbåndskunder bliver automatisk opgraderet fra de nuværende DSL-forbindelser til fibernet inden nytår.

Dansk iværksætter vil ind på kinesisk marked med kapitalindskud på tre millioner kroner

Den danske iværksætter Nicolaj Munch vil med tre millioner kroner i kapitaltilskud fra den danske rigmand Magnus Kjøller forsøge sig på det kinesiske marked.

28-årige Nicolaj Munch står bag tilbuds-portalen Betterbooqr, der anvendes til såkaldt flashsale.

“Der er et kæmpe potentiale i Kina. Kineserne er det folk, der rejser allermest og samtidig det folk, der bruger flest penge på deres rejser. Som udviklingen ser ud i øjeblikket, kommer de til at rejse endnu mere, for den kinesiske middelklasse vokser og får flere penge mellem hænderne. Dem vil hotellerne selvsagt gerne have fat i,” lyder det fra Nicolaj Munch.

Magnus Kjøller har i de senere år fra Dubai opbygget en formue på blandt andet Lotto24 samt andre webportaler.

Læs mere om ham her: Kontroversiel dansk it-rigmand sælger sine firmaer til medarbejdere.

GlobalConnect ‘opruster koncernledelsen’

GlobalConnect ‘opruster koncernledelsen,’ meddeler selskabet her.

Det sker med ansættelsen af to nye direktører, nemlig Louise Hahn, der bliver direktør for DataCom Danmark og dermed salg af datatrafik i Danmark, samt svenske Charlotta Rehman, der bliver salgs- og marketingdirektør.

De tiltræder begge 1. september. GlobalConnect fremhæver selv, at ‘fire kvinder har taget plads i koncernledelsen i år.’

Foruden de to her nævnte er det Jannie Laurberg (direktør for People, Culture & Strategy) og Kirsti Voldnes (direktør for Datacom i Norge.)

EET Europarts bliver autoriseret Dell-leverandør

EET Europarts bliver autoriseret leverandør af originale Dell-reservedele over hele Europa, meddeler selskabet.

“Aftalen gør det muligt at sikre en hurtig levering seneste næste dag i hele regionen,” lyder det fra EET, som er tilstede i 25 lande.

“EET Europarts er særdeles stærk på reservedelsmarkedet og har en kolossal logistikkapacitet samt sælgere af reservedele fordelt over 25 lande. Ved at etablere en endnu stærkere kanal for reservedele og opgraderinger sikrer vi, at vores kunder hele tiden kan få leveret originale Dell Technologies produkter,” lyder det fra Dell.

Computerworld besøgte i fjor EET’s store lager i Ballerup uden for København, som ‘styres’ af en række robotter.

Det kan du læse mere om her. Tag med bag kulisserne hos EET: Sådan tjener 44 robotter en investering på 24 millioner kroner hjem på få år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.