Artikel top billede

NNIT skal betale erstatning for nedetid på NemLog-in efter nedbrud hos Interxion

NNIT skal betale kompensation for ikke at have leveret den aftale oppetid på NemLog-in.

NNIT skal til lommerne og betale kompensation til Digitaliseringsstyrelsens for ikke at have holdt NemLog-in i luften som aftalt.

Ifølge Version2 skal NNIT betale for det store nedbrud, der 30. juni ramte colocation-huset Interxion.

Det kan du læse mere om her: Interxion-nedbruddet ramte kritisk infrastruktur og 54 kommuner: Her er detaljerne og kundernes reaktion og krav

Nedbruddet ramte også NemLog-in, som NNIT har det kontraktuelle ansvar for. NNIT har forpligtet sig til at have en oppetid på 99,9 procent mellem klokken 07:00 og 24:00 og en oppetid på 99,5 procent resten af døgnet.

“NNIT skal sikre, at NemLog-in er tilgængeligt i henhold til de opsatte krav til driftstid og driftseffektivitet. Da NemLog-in havde en nedetid på 102 minutter den 30. juni, betyder det, at servicemålet omkring driftseffektivitet for juni måned ikke er overholdt,” meddeler direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Adam Lebech, til Version2.

Mediet har ikke fået oplyst, hvor stor en bod NNIT skal betale.

Nedbruddet ramte mange andre systemer end NemLog-in - herunder blandt andet en stribe DSB-systemer samt kommune-systemet Fasit fra Schultz.

Dengang fortalte Interxion-direktør Peder Bank os, at han forventede en striber regninger på brudte SLA'er.

Det kan du læse mere om her: En uge efter det store Interxion-nedbrud: Millionregninger for akut fejlsøgning og brudte SLA’er lurer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere