Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund Hansen)

Vestager står til at blive ‘superkommissær’ i EU med ansvar for det digitale område

Margrethe Vestager står til at blive 'ledende næstformand' i EU-Kommissionen med ansvar for det digitale område.

Den danske EU-kommissær Margrethe Vestager (R) står til at få en solid post i EU-Kommissionen fra november.

Ifølge Altinget står Margrethe Vestager nemlig til at blive ledende næstformand med ansvar for det digitale område, når den næste samling af kommissionen tiltræder 1. november.

Mediet betegner stillingen som ‘superkommisæsær med ansvar for Europas digitale fremtid.’

Margrethe Vestager var i spil til at blive formand for kommissionen, men her valgte de europæiske lande istedet Ursula von der Leyen.

Det har udløst en forventning om, at Vestager istedet får en anden toppost - som altså nu er ved at udkrystallisere sig.

Ifølge Altinget står franske Sylvie Goulard til at overtage Margrethe Vestagers nuværende stilling som konkurrencekommissær.

Læs også:

Vestager: Europa skal være frontløber for digital skat

Vestager bekræfter: Er i spil til EU-topposter

Vestager er i krig med verdens it-giganter på femte år: "Hvis alle er døde, inden retfærdigheden sker fyldest, så nytter det ikke så meget"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere