Artikel top billede

Bilagscan får tilført 15 millioner kroner i ny kapital

Den danske iværksætter Toke Kruse henter en ny investering på 15 millioner kroner til sit selskab Bilagscan. Pengene skal bruges på en ny offensiv i udlandet.

Den danske iværksætter Toke Kruse får tilført 15 millioner kroner til sin virksomhed Bilagscan. Det skriver Børsen.

Ifølge Børsen kommer de ni af millionerne kroner fra investeringsfirmaet JSBJ Capital, der er ejet Joachim Harding Spangsberg og Bent Bang-Jensen.

I selskabets øvrige ejerkreds finder vi Saxo Banks medstifter Lars Seier Christensen og Navision-medstifteren Preben Damgaard, og den nye investor Bent Bang-Jensen forklarer, at Preben Damgaards engagement er en medvirkende årsag til hans investering:

”Han om nogen kender jo til det her og er en interessant spiller inden for alt, der har med det her at gøre. Det er også noget, man vurderer, når man går ind i noget," siger Bent Bang-Jensen.

Skal markedsføres som paperflow

Til Børsen forklarer Toke Kruse, at pengene skal bruges til en offensiv på det engelske marked, hvor Bilagsscan skal markedsføres under navnet Paperflow. I forbindelse med kapitaltilførelsen træder Toke Kruse selv tilbage som administrerende direktør i selskabet. En rolle der overtages af Dan Rose Johansen.

Investeringen i Bilagscan kommer blot få uger efter, at Toke Kruse solgt sit regnskabsprogram Billy til det danske selskab Ageras for et to-cifret millionbeløb.

Dengang forlød det fra Toke Kruse, at han nu vil investere en del af den nyvundne formue i sine øvrige virksomheder. Herunder Bilagscan.

”Jeg ejer en række andre virksomheder, som jeg gerne vil investere i. Nu har jeg rigtigt, rigtigt mange penge, og jeg vil investere heftigt i Salary og Bilagsscan. Salget betyder, at jeg nu kan løfte mit investeringsafkast med en faktor fem og sprede min risiko over flere virksomheder.”

Læs også: Her er Toke Kruses plan efter salget af Billy: "Nu har jeg rigtigt, rigtigt mange penge, og jeg vil investere heftigt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere