Artikel top billede

Airbnb går efter børsnotering i 2020

Udlejningstjenesten Airbnb sigter nu efter en børsnotering til næste år. I løbet af årets første seks måneder tjente selskabet én milliard dollar.

Fra 2020 vil boligudlejningstjenesten Airbnb børsnoteres.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse på viksomhedens hjemmeside.

"Airbnb annoncerer i dag, at det forventer at blive handlet offentligt i løbet af 2020," skriver Airbnb på sin hjemmeside.

Der har længe været spekuleret i, om den digitale tjeneste vil blive til slag på aktiemarkedet, men nu ser det altså ud til at blive virkelighed fra næste år.

Læs også: Slut med beskyldninger om sort deleøkonomi: Nu vil Airbnb indberette dine lejeindtægter til Skat

Selskabet er tidligere blevet vurderet til at have en værdi på 31 milliarder dollar af det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg. Det svarer til omkring 209 milliarder kroner.

Tidligere på ugen lød det fra Airbnb, at selskabet havde en omsætning på én milliard dollar i første halvår af 2019. Det svarer til 6,7 milliarder kroner.

Selskabet er tidligere blevet kritiseret for sine skatteforhold og særligt i Danmark har der været fokus på, om brugerne af tjenesten oplyser det, de tjener til Skat.

Det fik Airbnb til sidste år at meddele, at man fra 2019 ville indberette alle udelejere, der er bosiddende i Danmark til Skat.

Læs mere her:Til næste år vil Airbnb indberette alle sine danske brugere til Skat
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.