Artikel top billede

Så meget tjener software-udviklere i gennemsnit i USA: Lønniveau er steget solidt

De amerikanske software-udvikleres gennemsnitsløn er dobbelt så høj som den amerikanske gennemsnits-løn. Se her, hvad man kan scores om software-ansat i USA lige nu.

Software-udviklere har kronede dage i USA, hvor deres skills og kompetencer generelt står i høj kurs.

Det afspejler sig på størrelsen af lønposen, der for en software-udvikler på det amerikanske jobmarked er omtrent dobbelt så stor som den gennemsnitlige lønpose for en amerikaner.

Ifølge en ny undersøgelse fra Software.org: The BSA Foundation tjener en softwareudvikler på det amerikanske jobmarked i år i gennemsnit 114.000 dollar.

65.000 kroner om måneden

Det svarer med dagens kurs til 785.000 kroner - eller godt 65.000 kroner om måneden. Heraf betaler den typiske lønmodtager 24 procent i indkomstskat.

Den amerikanske gennemsnitsløn er 51.960 dollar om året - eller hvad der svarer til knap 30.000 kroner om måneden (hvoraf 22 procent skal betales i indkomstskat.)

Ifølge arbejder 3,1 millioner mennesker direkte i den amerikanske software-industri, hvilket svarer til en stigning på 7,3 procent i forhold til 2016.

Dermed er software-industrien vokset mere end dobbelt så hurtigt som amerikansk erhvervsliv generelt.

Californien er hovedområde, i det 557.000 mennesker i denne delstat arbejder direkte i software-industrien. Næststørst er Texas med 245.000 softwarefolk og dernæst Virginia med 189.000 software-folk.

Ifølge undersøgelsen har software-industrien haft vækst på mere end 30 procent inden for det seneste år i fire delstater, nemlig Nevada, Washington, South Dakota og Wyoming.

Læs også:

Disse it-stillinger giver den højeste løn i Danmark: Se hele listen her

Disse it-stillinger giver den laveste løn: Se listen her

Tjek tallene: Disse it-uddannelser sikrer dig den højeste løn
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.