Artikel top billede

Disneys streaming-tjeneste åbner op for forsalget: De første brugere kan skrive sig op

Disneys åbner døren på klem til deres kommende Disney+ streaming-tjeneste.

Underholdningsgiganten Disney længe ventede streaming-tjeneste, ’Disney+’ først går i luften 12. november, kan de første brugere allerede nu købe sig adgang til tjenesten.

Disney+ kan købes som forsalg i udvalgte markeder, enten som et månedsabonnement eller som helårsabonnement, skriver netmediet Engadget.

Prisen lyder på 6,99 amerikanske dollar per måned eller 69,99 dollar for et helt år, svarende til henholdsvis 47 eller 470 kroner.

Lever Disney+ ikke op til forventningerne efter lanceringsdagen, giver Disney syv dages returret.

Læs også: For en gangs skyld er det Apples billigste produkt, der fortjener al omtalen: Apple TV+ vil indlede en heftig priskrig

Danske Disney-entusiaster kan ikke tilmelde sig tjenesten på nuværende tidspunkt, enkelte europæiske brugere i Europa har dog allerede haft muligheden for at prøve tjenesten af. Holland har fungeret som testmarked, hvor tjenesten er gratis indtil lanceringen 12. november. Derefter lyder abonnementsprisen på 6,99 euro per måned, godt 52 kroner.

Når Disney+ går i luften vil tjenesten blandt andet byde på film fra Marvel Cinematic-universet, samtlige Star Wars film samt en Star Wars-serien ’The Mandalorian’ blandt i alt 25 eksklusive serier og 10 film.

Læs også: Disney sætter dato på europæisk lancering af Netflix-konkurrent: Her kommer Disney+ til Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere