Artikel top billede

Disney sætter dato på europæisk lancering af Netflix-konkurrent: Her kommer Disney+ til Europa

Til november begynder den europæiske streaming-krig mellem Netflix og Disney. Her lanceres den nye streaming-tjeneste Disney+ i Europa. Se hvilke lande, tjenesten bliver gjort tilgængelig i, her.

Disneys nye streaming-tjeneste, Disney+, bliver lanceret i Europa til november.

12. november, hvor tjenesten lanceres i USA, bliver Disney+ nu også gjort tilgængelig for brugere i Holland og Canada.

En uge senere åbnes streaming-tjenesten så i Australien og New Zealand.

Det skriver The Information.

Inden årets udgang vil Disney+ byde på over 7.500 serie-afsnit og 500 film.

Disney+ vil blandt andet rumme indhold fra Disney, Pixar, Marvel, 20th Century Fox, Star Wars og National Geographic-universerne, hvor titler som Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Frozen 2, and Star Wars: Episode IX, forventes at blive de store trækplastre.

I modsætning til streaming-konkurrenten Netflix vil Disney+ være fuldt integreret på Apple TV.

Læs også: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne

Disney underbyder Netflix

Disney+ sættes i søen med en klar strategi om at underbyde Netflix.

Den amerikanske debutpris for Disney+ lyder på 6,99 dollar, svarende til omkring 46 kroner om måneden.

Læs også: Danmark har verdens dårligste (og dyreste) Netflix-abonnement

Det er omkring en fjerdedel billigere end Netflix’ billigste basisabonnement i USA.

Dertil kommer muligheden for at tegne et årsabonnement til 70 dollar, hvilket svarer til godt 460 kroner årligt.

Det kan du læse mere om her: Så kom den: Disneys streaming-plan bliver at underbyde Netflix

Der er endnu ingen meldinger om, hvornår Disney+ bliver tilgængelig i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.