Artikel top billede

Rigspolitiet vil købe it-konsulentydelser for 25 millioner

Til anslået 25 millioner kroner søger Rigspolitiet konsulentydelser i forbindelse med integration til enterprise service bus (ESB)

Rigspolitiet har netop sendt en ubudsbekendtgørelse i markedet med henblik på indkøb af it-kompetencer på timebasis til en anslået værdi af 25 millioner kroner.

Aftalen omhandler konsulentydelser i forbindelse med såkaldt integration til enterprise service bus (ESB) - og er ifølge tidligere udbudsmateriale baseret på Oracle.

Den fireårige rammeaftale omfatter konsulentydelser inden for en række områder; udvikling, integration, konfiguration, vedligeholdelse, arkitektur, generel overvågning og automatisering.

Af udbudsmaterialet fremgår det, at Rigspolitiet er på udkig efter konsulenter med kompetencer inden for udviklingsplatforme, design patterns, sprog, devOps-værktøjer og devOps-metoder.

De specifikke kompetencer er dog ikke beskrevet i det offentliggjorte udbudsmateriale, men kan findes i kravspecifikationen, som først er tilgængelige efter anmodning om deltagelse.

Udbuddet gennemføres som en åben procedure og omfatter derfor kun én fase med både udvælgelse og tilbudsrunde.

Frist for afgivelse af bud er 22 oktober 2019.

Du finder udbudbekendtgørelsen her.

Læs også: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”