Artikel top billede

Rigspolitiet vil købe it-konsulentydelser for 25 millioner

Til anslået 25 millioner kroner søger Rigspolitiet konsulentydelser i forbindelse med integration til enterprise service bus (ESB)

Rigspolitiet har netop sendt en ubudsbekendtgørelse i markedet med henblik på indkøb af it-kompetencer på timebasis til en anslået værdi af 25 millioner kroner.

Aftalen omhandler konsulentydelser i forbindelse med såkaldt integration til enterprise service bus (ESB) - og er ifølge tidligere udbudsmateriale baseret på Oracle.

Den fireårige rammeaftale omfatter konsulentydelser inden for en række områder; udvikling, integration, konfiguration, vedligeholdelse, arkitektur, generel overvågning og automatisering.

Af udbudsmaterialet fremgår det, at Rigspolitiet er på udkig efter konsulenter med kompetencer inden for udviklingsplatforme, design patterns, sprog, devOps-værktøjer og devOps-metoder.

De specifikke kompetencer er dog ikke beskrevet i det offentliggjorte udbudsmateriale, men kan findes i kravspecifikationen, som først er tilgængelige efter anmodning om deltagelse.

Udbuddet gennemføres som en åben procedure og omfatter derfor kun én fase med både udvælgelse og tilbudsrunde.

Frist for afgivelse af bud er 22 oktober 2019.

Du finder udbudbekendtgørelsen her.

Læs også: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere