Artikel top billede

Nu kan de første brugere stille sig i kø til Microsofts nye spil-streamingtjeneste

Brugere i udvalgte lande kan få tidlig adgang til Microsofts kommende spil-streaming tjeneste.

Microsofts bud på en spil-streaming tjeneste, xCloud, åbner nu dørene til de første spilentusiaster i USA, Storbritannien samt Sydkorea.

Selve tilmeldingen kan klare her.

De første tilmeldte vil få mulighed for at afprøve nogle af platformens, om end det fulde bibliotek først bliver tilgængelige på et senere tidspunkt, skriver The Verge.

Se også: Sådan skaber Microsoft sin spilstreaming-tjeneste: Klemmer dusinvis af Xbox-konsoller ned i server-kabinetter

I første ombæring bliver det kun spillene Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct samt Sea of Thieves, der kan spilles.

Microsoft oplyser på nuværende tidspunkt ikke, hvornår de første brugere vil kunne tilgå platformen, ud over at bekræfte at det første hold brugere vil få besked i løbet af oktober.

” I den første testfase, ønsker vi at indsamle erfaringer fra dedikerede og aktive spillere fra de respektive spil-fællesskaber. Vi vil gradvist udvide indholdskataloget og dele flere informationer i løbet af testperioden,” oplyser en talsperson fra Microsoft.

Læs også: Anmeldelse af Xbox Game Pass: Spil som abonnementsservice kan blive fremtiden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere