Artikel top billede

Nu kan de første brugere stille sig i kø til Microsofts nye spil-streamingtjeneste

Brugere i udvalgte lande kan få tidlig adgang til Microsofts kommende spil-streaming tjeneste.

Microsofts bud på en spil-streaming tjeneste, xCloud, åbner nu dørene til de første spilentusiaster i USA, Storbritannien samt Sydkorea.

Selve tilmeldingen kan klare her.

De første tilmeldte vil få mulighed for at afprøve nogle af platformens, om end det fulde bibliotek først bliver tilgængelige på et senere tidspunkt, skriver The Verge.

Se også: Sådan skaber Microsoft sin spilstreaming-tjeneste: Klemmer dusinvis af Xbox-konsoller ned i server-kabinetter

I første ombæring bliver det kun spillene Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct samt Sea of Thieves, der kan spilles.

Microsoft oplyser på nuværende tidspunkt ikke, hvornår de første brugere vil kunne tilgå platformen, ud over at bekræfte at det første hold brugere vil få besked i løbet af oktober.

” I den første testfase, ønsker vi at indsamle erfaringer fra dedikerede og aktive spillere fra de respektive spil-fællesskaber. Vi vil gradvist udvide indholdskataloget og dele flere informationer i løbet af testperioden,” oplyser en talsperson fra Microsoft.

Læs også: Anmeldelse af Xbox Game Pass: Spil som abonnementsservice kan blive fremtiden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere