Artikel top billede

Nu kan de første brugere stille sig i kø til Microsofts nye spil-streamingtjeneste

Brugere i udvalgte lande kan få tidlig adgang til Microsofts kommende spil-streaming tjeneste.

Microsofts bud på en spil-streaming tjeneste, xCloud, åbner nu dørene til de første spilentusiaster i USA, Storbritannien samt Sydkorea.

Selve tilmeldingen kan klare her.

De første tilmeldte vil få mulighed for at afprøve nogle af platformens, om end det fulde bibliotek først bliver tilgængelige på et senere tidspunkt, skriver The Verge.

Se også: Sådan skaber Microsoft sin spilstreaming-tjeneste: Klemmer dusinvis af Xbox-konsoller ned i server-kabinetter

I første ombæring bliver det kun spillene Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct samt Sea of Thieves, der kan spilles.

Microsoft oplyser på nuværende tidspunkt ikke, hvornår de første brugere vil kunne tilgå platformen, ud over at bekræfte at det første hold brugere vil få besked i løbet af oktober.

” I den første testfase, ønsker vi at indsamle erfaringer fra dedikerede og aktive spillere fra de respektive spil-fællesskaber. Vi vil gradvist udvide indholdskataloget og dele flere informationer i løbet af testperioden,” oplyser en talsperson fra Microsoft.

Læs også: Anmeldelse af Xbox Game Pass: Spil som abonnementsservice kan blive fremtiden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere