Artikel top billede

Apple udfordrer Hollywood med store planer: På vej med egne biograf-film - første rammer lærredet i 2020

Apple vil producere sin egne biografilm, og i forsøget på at tiltrække stjerneinstruktører vil tech-giganten tillade, at filmene får premiere i biografer før filmene bliver lanceret på Apples egen tjeneste, Apple TV+.

Apple planlægger at producere egne spillefilm, der skal have premiere i biografer før Apple selv lancerer dem på selskabets egen streamingtjeneste, Apple TV+.

Det skriver den amerikanske finansavis Wall Street Journal med henvisning til flere kilder med kendskab til Apples planer.

Ifølge Wall Street Journal har Apple allerede været i kontakt med biografkæder og topchefer fra underholdningsindustrien.

Læs også: For en gangs skyld er det Apples billigste produkt, der fortjener al omtalen: Apple TV+ vil indlede en heftig priskrig

Vil tiltrække store instruktører

En del af årsagen til at Apple ønsker at lancere filmene i biograferne er, at det vil gøre det lettere for den amerikanske gigant at tiltrække stjerneinstruktører og producere.

Dermed står Apple tilgang i kontrast til Netflix', der insisterer på, at selskabets film tidligst må vises i biograferne samtidig med, at de bliver tilgængelige på tjenesten

Kan få premiere i Cannes

Ifølge Wall Street Journal forventes det, at Apples første spillefilm, On the Rocks, vil få premiere i midten af 2020, hvilket ifølge avisen kan betyde, at filmen får premiere ved filmfestivallen i Cannes.

On the Rocks er instrueret af Sofia Coppola, og det ventes, at skuespillerne Bill Murray og Rashida Jones kommer til at spille hovedrollerne.

Læs også:
Disneys streaming-tjeneste åbner op for forsalget: De første brugere kan skrive sig op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere