Apple udfordrer Hollywood med store planer: På vej med egne biograf-film - første rammer lærredet i 2020

Apple vil producere sin egne biografilm, og i forsøget på at tiltrække stjerneinstruktører vil tech-giganten tillade, at filmene får premiere i biografer før filmene bliver lanceret på Apples egen tjeneste, Apple TV+.

Apple planlægger at producere egne spillefilm, der skal have premiere i biografer før Apple selv lancerer dem på selskabets egen streamingtjeneste, Apple TV+.

Det skriver den amerikanske finansavis Wall Street Journal med henvisning til flere kilder med kendskab til Apples planer.

Ifølge Wall Street Journal har Apple allerede været i kontakt med biografkæder og topchefer fra underholdningsindustrien.

Læs også: For en gangs skyld er det Apples billigste produkt, der fortjener al omtalen: Apple TV+ vil indlede en heftig priskrig

Vil tiltrække store instruktører
En del af årsagen til at Apple ønsker at lancere filmene i biograferne er, at det vil gøre det lettere for den amerikanske gigant at tiltrække stjerneinstruktører og producere.

Dermed står Apple tilgang i kontrast til Netflix', der insisterer på, at selskabets film tidligst må vises i biograferne samtidig med, at de bliver tilgængelige på tjenesten

Kan få premiere i Cannes
Ifølge Wall Street Journal forventes det, at Apples første spillefilm, On the Rocks, vil få premiere i midten af 2020, hvilket ifølge avisen kan betyde, at filmen får premiere ved filmfestivallen i Cannes.

On the Rocks er instrueret af Sofia Coppola, og det ventes, at skuespillerne Bill Murray og Rashida Jones kommer til at spille hovedrollerne.

Læs også:
Disneys streaming-tjeneste åbner op for forsalget: De første brugere kan skrive sig op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
5 måder du kan beskytte og optimere det vigtige fjernarbejde på
Når arbejdspladsen bliver mere digital og medarbejderne arbejder mere hjemme stiger cybertruslen også. Derfor bliver din it-afdeling i fremtiden også målt på organisationens evne til at sikre fjernarbejde uden risiko for datatab eller gøre sig sårbar over for fjendtlige angreb. I dette whitepaper fortæller vi derfor om 5 måder, du kan beskytte og optimere dine medarbejderes fjernarbejde på.