Apple udfordrer Hollywood med store planer: På vej med egne biograf-film - første rammer lærredet i 2020

Apple vil producere sin egne biografilm, og i forsøget på at tiltrække stjerneinstruktører vil tech-giganten tillade, at filmene får premiere i biografer før filmene bliver lanceret på Apples egen tjeneste, Apple TV+.

Apple planlægger at producere egne spillefilm, der skal have premiere i biografer før Apple selv lancerer dem på selskabets egen streamingtjeneste, Apple TV+.

Det skriver den amerikanske finansavis Wall Street Journal med henvisning til flere kilder med kendskab til Apples planer.

Ifølge Wall Street Journal har Apple allerede været i kontakt med biografkæder og topchefer fra underholdningsindustrien.

Læs også: For en gangs skyld er det Apples billigste produkt, der fortjener al omtalen: Apple TV+ vil indlede en heftig priskrig

Vil tiltrække store instruktører
En del af årsagen til at Apple ønsker at lancere filmene i biograferne er, at det vil gøre det lettere for den amerikanske gigant at tiltrække stjerneinstruktører og producere.

Dermed står Apple tilgang i kontrast til Netflix', der insisterer på, at selskabets film tidligst må vises i biograferne samtidig med, at de bliver tilgængelige på tjenesten

Kan få premiere i Cannes
Ifølge Wall Street Journal forventes det, at Apples første spillefilm, On the Rocks, vil få premiere i midten af 2020, hvilket ifølge avisen kan betyde, at filmen får premiere ved filmfestivallen i Cannes.

On the Rocks er instrueret af Sofia Coppola, og det ventes, at skuespillerne Bill Murray og Rashida Jones kommer til at spille hovedrollerne.

Læs også:
Disneys streaming-tjeneste åbner op for forsalget: De første brugere kan skrive sig op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
Forsvarets cyberenhed advarer danske virksomheder: Vi står over for alvorlige trusler fra hackerne
Nye værktøjer. Nye ofre. Nye afpresningsmetoder. De cyberkriminelle har ikke ligget på den lade side under corona-pandemien, viser ny trusselsrapport fra Center for Cybersikkerhed.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.