Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Apple udfordrer Hollywood med store planer: På vej med egne biograf-film - første rammer lærredet i 2020

Apple vil producere sin egne biografilm, og i forsøget på at tiltrække stjerneinstruktører vil tech-giganten tillade, at filmene får premiere i biografer før filmene bliver lanceret på Apples egen tjeneste, Apple TV+.

Apple planlægger at producere egne spillefilm, der skal have premiere i biografer før Apple selv lancerer dem på selskabets egen streamingtjeneste, Apple TV+.

Det skriver den amerikanske finansavis Wall Street Journal med henvisning til flere kilder med kendskab til Apples planer.

Ifølge Wall Street Journal har Apple allerede været i kontakt med biografkæder og topchefer fra underholdningsindustrien.

Læs også: For en gangs skyld er det Apples billigste produkt, der fortjener al omtalen: Apple TV+ vil indlede en heftig priskrig

Vil tiltrække store instruktører

En del af årsagen til at Apple ønsker at lancere filmene i biograferne er, at det vil gøre det lettere for den amerikanske gigant at tiltrække stjerneinstruktører og producere.

Dermed står Apple tilgang i kontrast til Netflix', der insisterer på, at selskabets film tidligst må vises i biograferne samtidig med, at de bliver tilgængelige på tjenesten

Kan få premiere i Cannes

Ifølge Wall Street Journal forventes det, at Apples første spillefilm, On the Rocks, vil få premiere i midten af 2020, hvilket ifølge avisen kan betyde, at filmen får premiere ved filmfestivallen i Cannes.

On the Rocks er instrueret af Sofia Coppola, og det ventes, at skuespillerne Bill Murray og Rashida Jones kommer til at spille hovedrollerne.

Læs også:
Disneys streaming-tjeneste åbner op for forsalget: De første brugere kan skrive sig op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere