Artikel top billede

Apple-chef Tim Cook løfter sløret for stærke salgstal på iPhone 11

Tim Cook er yderst tilfreds med salgstallene for den nye iPhone 11. Dermed kan Apple være i gang med at vende en kedelig kurve for den amerikanske it-gigant.

Den spritnye iPhone 11 ser ud til at gå lyse tider i møde. I hvert fald hvis man skal tro Apples topchef Tim Cook.

Han indikerer nemlig allerede, at den første uges salgstal af den nye iPhone ser positive ud.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

I et interview med den tyske avis Bild, siger Cook, at han "ikke kunne være mere glad" for de første salgstal af den nye iPhone her en uges tid, efter den blev sat til salg.

Læs også: Apple overrasker positivt med nyt regnskab trods rekordlavt iPhone-salg

Han vil dog ikke røbe nogle præcise tal, men kalder den første uge for "en virkelig stærk start" for selskabets nyeste iPhone.

Dermed kunne det tyde på, at Apple er i gang med at vende kurven for de sløje salgstal på den populære smartphone.

Apple har kæmpet med salget af iPhones på globalt plan. Særligt det asiatiske marked har haltet for den amerkanske it-gigant.

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere vurderet, at Apple kan sælge op imod 75 millioner iPhone 11. Særligt fordi den er prissat væsenligt billigere end den dyre Pro-model, og derfor tiltaler mange på netop det asiatiske marked.

Læs også

Apples iPhone-salg styrtdykker: Mærker største fald i tre år

Dårligt iPhone-salg får Apple til at skrue ned ansættelses-ræset i Kina
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere