Artikel top billede

Apple-chef Tim Cook løfter sløret for stærke salgstal på iPhone 11

Tim Cook er yderst tilfreds med salgstallene for den nye iPhone 11. Dermed kan Apple være i gang med at vende en kedelig kurve for den amerikanske it-gigant.

Den spritnye iPhone 11 ser ud til at gå lyse tider i møde. I hvert fald hvis man skal tro Apples topchef Tim Cook.

Han indikerer nemlig allerede, at den første uges salgstal af den nye iPhone ser positive ud.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

I et interview med den tyske avis Bild, siger Cook, at han "ikke kunne være mere glad" for de første salgstal af den nye iPhone her en uges tid, efter den blev sat til salg.

Læs også: Apple overrasker positivt med nyt regnskab trods rekordlavt iPhone-salg

Han vil dog ikke røbe nogle præcise tal, men kalder den første uge for "en virkelig stærk start" for selskabets nyeste iPhone.

Dermed kunne det tyde på, at Apple er i gang med at vende kurven for de sløje salgstal på den populære smartphone.

Apple har kæmpet med salget af iPhones på globalt plan. Særligt det asiatiske marked har haltet for den amerkanske it-gigant.

Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere vurderet, at Apple kan sælge op imod 75 millioner iPhone 11. Særligt fordi den er prissat væsenligt billigere end den dyre Pro-model, og derfor tiltaler mange på netop det asiatiske marked.

Læs også

Apples iPhone-salg styrtdykker: Mærker største fald i tre år

Dårligt iPhone-salg får Apple til at skrue ned ansættelses-ræset i Kina
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Kan ikke skifte leverandør: Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle uden udbud
Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle, der er eneste selskab, der kan levere den software, som regionen er afhængig af. “Et skifte fra Oracle-teknologi til anden teknologi er noget nær umuligt,” konkluderer regionen.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.