Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apples salg af iPhones ser ud til at vende: Forventes at sælge 75 millioner enheder efter rekord-lave salgstal

Der er allerede tegn på, at Apples nye "folketelefon" iPhone 11 får gode salgstal når den bliver tilgængelig verden over, lyder det fra flere analytikere

Apple forventes at sælge op imod 75 millioner iPhone 11, vurderer Ming-Chi Kuo, der er en af de førende Apple-analytikere.

Det skriver det amerikanske medie CNBC.

Ming-Chi Kuo har tidligere forventet et salg af den nye iPhone 11 på 65 millioner, men den forventning er altså blevet hævet efter, der er tegn på, at de kinesiske forbrugere er klar til at købe den nye telefon.

I modsætning til den væsentlig dyrere iPhone 11 Pro, der også for nyligt er blevet præsenteret af Apple, så kommer iPhone 11 til at koste 6.299 kroner for en model med 64 gb lager.

Læs også: Apple slipper iPhone 11 løs i tre varianter – fås nu som ’Pro’

De amerikanske forbrugere ventes at købe den dyre pro-model, mens Ming-Chi Kuo regner med, at det er omvendt for de kinesiske marked.

"Efterspørgelsen for iPhone 11 på det kinesiske marked er stærkere end på det amerikanske," siger Ming-Chi Kuo til CNBC.

Apple har kæmpet med salget af iPhones på globalt plan. Særligt det asiatiske marked har haltet for den amerkanske it-gigant.

Derfor vil det være ekstremt gode nyheder for Apple, hvis man igen kan få overbevist de kinesiske brugere om at købe flere iPhones end tilfældet har været tidligere.

Læs også:

Apple overrasker positivt med nyt regnskab trods rekordlavt iPhone-salg

Apples iPhone-salg styrtdykker: Mærker største fald i tre år

Dårligt iPhone-salg får Apple til at skrue ned ansættelses-ræset i Kina
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere