Artikel top billede

Medie: Apple klar med endnu en ny iPhone allerede næste år

Den amerikanske iPhone producent er angiveligt klar med endnu en telefon til sin portefølje. Den bliver sansynligvis allerede præsenteret i begyndelsen af næste år.

Under to uger efter Apple satte to nye toptelefoner til salg verden over, er selskabet angiveligt klar med endnu en ny iPhone allerede i begyndelsen af næste år.

Det vurderer Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der mener at navnet på den nye telefon bliver iPhone SE2.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

Læs også: Apple-chef Tim Cook løfter sløret for stærke salgstal på iPhone 11

Den kommende telefon vil angiveligt være lige så kraftfuld som den netop lanceret iPhone 11, mens den uden på vil ligne selskabets iPhone 8.

"iPhone SE2, som vil være den bedste mulighed for en opgradering for 100 millioner iPhone 6-brugere, vil være en afgørende vækstkatalysator for Apple i 2020," lyder det fra Ming-Chi Kuo til mediet.

Læs også: Analytikere ser intet lys forude for Apples skrantende iPhone-salg

Apple har kæmpet med sløje salgstal for selskabet kerneprodukt, iPhonen, gennem længere tid.

Topchef Tim Cook har dog tidligere varslet at salgstørken er begyndt at vende for it-giganten, men det tyder altså på virksomheden har vurderet, der var behov for en yderligere salgsmotor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere