Artikel top billede

Medie: Apple klar med endnu en ny iPhone allerede næste år

Den amerikanske iPhone producent er angiveligt klar med endnu en telefon til sin portefølje. Den bliver sansynligvis allerede præsenteret i begyndelsen af næste år.

Under to uger efter Apple satte to nye toptelefoner til salg verden over, er selskabet angiveligt klar med endnu en ny iPhone allerede i begyndelsen af næste år.

Det vurderer Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, der mener at navnet på den nye telefon bliver iPhone SE2.

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

Læs også: Apple-chef Tim Cook løfter sløret for stærke salgstal på iPhone 11

Den kommende telefon vil angiveligt være lige så kraftfuld som den netop lanceret iPhone 11, mens den uden på vil ligne selskabets iPhone 8.

"iPhone SE2, som vil være den bedste mulighed for en opgradering for 100 millioner iPhone 6-brugere, vil være en afgørende vækstkatalysator for Apple i 2020," lyder det fra Ming-Chi Kuo til mediet.

Læs også: Analytikere ser intet lys forude for Apples skrantende iPhone-salg

Apple har kæmpet med sløje salgstal for selskabet kerneprodukt, iPhonen, gennem længere tid.

Topchef Tim Cook har dog tidligere varslet at salgstørken er begyndt at vende for it-giganten, men det tyder altså på virksomheden har vurderet, der var behov for en yderligere salgsmotor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere