Artikel top billede

Her er de rigeste it-folk i Danmark

Netcompany-stifterne og Michael Holm fra Systematic er på listen over de rigeste mennesker i Danmark. Se hvor velhavende de er.

Netcompany-direktør André Rafal Rogaczewski, Systematic-stifter Michael Holm og Ib Kunøe er på listen over Danmarks rigeste mennesker.

De rigeste it-mennesker i Danmarsk skal tælle deres formue i milliarder af kroner, og det er ikke så lidt, når man tager i betragtning, at flere af dem har opbygget hele deres formue helt fra bunden.

Det viser Berlingskes årlige liste over de rigeste 100 mennesker i Danmark.

På listen finder vi en række it-folk.

Den mest velhavende er Tais Clausen, der står bag 3Shape, som producerer 3D-scannere og software til tandlæger og høreapparat-selskaber.

Han er nummer 24 på listen med en formue på 5,1 milliarder kroner.

På 28.-pladsen finder vi storaktionær i Atea og Columbus, Ib Kunøe, der sammen med sin søn Jacob Kunøe er god for en formue på 4,1 milliarder kroner.

På 37.-pladsen kommer Klaus og Morten Eldrup-Jørgensen med en formue på 3,1 milliarder kroner.

De står bag it-selskabet Trackman, der har udviklet en løsning til tracking af bolde.

Computerworld har tidligere besøgt Trackman i Vedbæk.

Det kan du læse om her: Fik en god idé på golfbanen: Nu har dansk it-firma et trecifret million-overskud, 170 ansatte - og brug for endnu flere

På 67.-pladsen finder vi Systematic-stifter Michael Holm, der er god for en formue på 1,9 milliarder kroner.

Han følges på 87.- og 88.-pladserne af Netcompany-stifterne Andre Rogaczewski og Claus Bo Jørgensen, der hver er god for halvanden milliard kroner.

Du finder hele listen over de 100 rigeste i Danmark her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere