Artikel top billede

Her er de rigeste it-folk i Danmark

Netcompany-stifterne og Michael Holm fra Systematic er på listen over de rigeste mennesker i Danmark. Se hvor velhavende de er.

Netcompany-direktør André Rafal Rogaczewski, Systematic-stifter Michael Holm og Ib Kunøe er på listen over Danmarks rigeste mennesker.

De rigeste it-mennesker i Danmarsk skal tælle deres formue i milliarder af kroner, og det er ikke så lidt, når man tager i betragtning, at flere af dem har opbygget hele deres formue helt fra bunden.

Det viser Berlingskes årlige liste over de rigeste 100 mennesker i Danmark.

På listen finder vi en række it-folk.

Den mest velhavende er Tais Clausen, der står bag 3Shape, som producerer 3D-scannere og software til tandlæger og høreapparat-selskaber.

Han er nummer 24 på listen med en formue på 5,1 milliarder kroner.

På 28.-pladsen finder vi storaktionær i Atea og Columbus, Ib Kunøe, der sammen med sin søn Jacob Kunøe er god for en formue på 4,1 milliarder kroner.

På 37.-pladsen kommer Klaus og Morten Eldrup-Jørgensen med en formue på 3,1 milliarder kroner.

De står bag it-selskabet Trackman, der har udviklet en løsning til tracking af bolde.

Computerworld har tidligere besøgt Trackman i Vedbæk.

Det kan du læse om her: Fik en god idé på golfbanen: Nu har dansk it-firma et trecifret million-overskud, 170 ansatte - og brug for endnu flere

På 67.-pladsen finder vi Systematic-stifter Michael Holm, der er god for en formue på 1,9 milliarder kroner.

Han følges på 87.- og 88.-pladserne af Netcompany-stifterne Andre Rogaczewski og Claus Bo Jørgensen, der hver er god for halvanden milliard kroner.

Du finder hele listen over de 100 rigeste i Danmark her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere