Artikel top billede

(Foto: Copyright 2017 SEES media / Ulrik M. Eriksen)

Dansk top-CIO nedbringer antallet af applikationer hos DSV: "Selv mindre forbedringer slår igennem på bundlinjen, når du har millioner af transaktioner"

Ved at nedbringe antallet af forretningsapplikationer har DSV's danske CIO, Jesper Riis, sparet den danske speditørgigant for millioner.

Med opkøbet af Panalpina kan danske DSV nu kalde sig verdens fjerdestørste speditørvirksomhed.

Det stiller store krav til procesoptimering og standardisering, der potentielt kan udløse millionstore besparelser.

Og det er lige nøjagtigt, hvad selskabets CIO, Jesper Riis, der blev kåret til Årets CIO 2018, har sørget for, siden han blev ansat for fem år siden.

Det skriver Børsen.

"Den interne procesoptimering er det sted, vi bruger mest krudt på. Vi har store fragtvolumener, og it-mæssigt skal vi understøtte det bedst muligt. Selv mindre forbedringer slår igennem på bundlinjen, når du har millioner af transaktioner," siger Jesper Riis til avisen.

Jesper Riis fremhæver særligt, at der er mange penge at spare, hvis man aktivt arbejder på at nedbringe antallet af aktive forretningsapplikationer i en organisation.

Læs også: Han er Danmarks bedste CIO: Jesper Riis fra DSV vinder titlen som Årets CIO 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere