Artikel top billede

Dansk top-CIO nedbringer antallet af applikationer hos DSV: "Selv mindre forbedringer slår igennem på bundlinjen, når du har millioner af transaktioner"

Ved at nedbringe antallet af forretningsapplikationer har DSV's danske CIO, Jesper Riis, sparet den danske speditørgigant for millioner.

Med opkøbet af Panalpina kan danske DSV nu kalde sig verdens fjerdestørste speditørvirksomhed.

Det stiller store krav til procesoptimering og standardisering, der potentielt kan udløse millionstore besparelser.

Og det er lige nøjagtigt, hvad selskabets CIO, Jesper Riis, der blev kåret til Årets CIO 2018, har sørget for, siden han blev ansat for fem år siden.

Det skriver Børsen.

"Den interne procesoptimering er det sted, vi bruger mest krudt på. Vi har store fragtvolumener, og it-mæssigt skal vi understøtte det bedst muligt. Selv mindre forbedringer slår igennem på bundlinjen, når du har millioner af transaktioner," siger Jesper Riis til avisen.

Jesper Riis fremhæver særligt, at der er mange penge at spare, hvis man aktivt arbejder på at nedbringe antallet af aktive forretningsapplikationer i en organisation.

Læs også: Han er Danmarks bedste CIO: Jesper Riis fra DSV vinder titlen som Årets CIO 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere