Artikel top billede

(Foto: Copyright 2017 SEES media / Ulrik M. Eriksen)

Dansk top-CIO nedbringer antallet af applikationer hos DSV: "Selv mindre forbedringer slår igennem på bundlinjen, når du har millioner af transaktioner"

Ved at nedbringe antallet af forretningsapplikationer har DSV's danske CIO, Jesper Riis, sparet den danske speditørgigant for millioner.

Med opkøbet af Panalpina kan danske DSV nu kalde sig verdens fjerdestørste speditørvirksomhed.

Det stiller store krav til procesoptimering og standardisering, der potentielt kan udløse millionstore besparelser.

Og det er lige nøjagtigt, hvad selskabets CIO, Jesper Riis, der blev kåret til Årets CIO 2018, har sørget for, siden han blev ansat for fem år siden.

Det skriver Børsen.

"Den interne procesoptimering er det sted, vi bruger mest krudt på. Vi har store fragtvolumener, og it-mæssigt skal vi understøtte det bedst muligt. Selv mindre forbedringer slår igennem på bundlinjen, når du har millioner af transaktioner," siger Jesper Riis til avisen.

Jesper Riis fremhæver særligt, at der er mange penge at spare, hvis man aktivt arbejder på at nedbringe antallet af aktive forretningsapplikationer i en organisation.

Læs også: Han er Danmarks bedste CIO: Jesper Riis fra DSV vinder titlen som Årets CIO 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere