Artikel top billede

GN Audio åbner udviklingscenter i Silicon Valley efter kæmpe-opkøb

Danske GN Audio åbner forsknings- og udviklingscenter i Silicon Valley, efter selskabet i foråret købte op i området for 820 millioner kroner.

Danske GN Audio åbner forsknings- og udviklingscenter i Silicon Valley i kølvandet på selskabets opkøb af tech-firmaet Altia Systems for 820 millioner kroner i foråret, skriver Finans.

Ifølge avisen skal den nye afdeling ‘sikre GN førertrøjen på lyd- og videoløsninger til møderum.’

Altia Systems står bag netop et avanceret kamera til mødelokaler, og det er Altia Systems grundlægger, Aurangzeb Khan, som bliver direktør for det nye udviklingscenter.

“Vi samarbejder meget med universiteterne i området, og man må bare erkende, at hvis vi skal have de bedste talenter inden for området, skal vi også have en R&D-afdeling i Silicon Valley. Det er her, det sker,” siger Aurangzeb Khan til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere