Artikel top billede

GN Audio åbner udviklingscenter i Silicon Valley efter kæmpe-opkøb

Danske GN Audio åbner forsknings- og udviklingscenter i Silicon Valley, efter selskabet i foråret købte op i området for 820 millioner kroner.

Danske GN Audio åbner forsknings- og udviklingscenter i Silicon Valley i kølvandet på selskabets opkøb af tech-firmaet Altia Systems for 820 millioner kroner i foråret, skriver Finans.

Ifølge avisen skal den nye afdeling ‘sikre GN førertrøjen på lyd- og videoløsninger til møderum.’

Altia Systems står bag netop et avanceret kamera til mødelokaler, og det er Altia Systems grundlægger, Aurangzeb Khan, som bliver direktør for det nye udviklingscenter.

“Vi samarbejder meget med universiteterne i området, og man må bare erkende, at hvis vi skal have de bedste talenter inden for området, skal vi også have en R&D-afdeling i Silicon Valley. Det er her, det sker,” siger Aurangzeb Khan til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere