Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Huawei åbner første 5G-udviklingscenter i Europa - har opnået svimlende hastigheder

Kinesiske Huawei åbner sit første 5G-udviklingscenter i Europa, hvor selskabet vil fremvise teknologier og udvikle 5G.

Kinesiske Huawei åbner sit første 5G-udviklingscenter på europæisk jord, hvor selskabet dels vil udvikle 5G, dels fremvise og teste teknologierne.

Centeret kommer til at ligge i schweiziske Opfikon, hvor det schweiziske teleselskab Sunrise har hovedkvarter.

Det skyldes, at 5G-udviklingscenteret, der hedder 5G Joint Innovation Center, åbner som et joint venture mellem Sunrise og Huawei.

De to selskaber har længe haft et ret tæt samarbejde med 5G, da Schweiz er blandt de lande, der ikke har udtrykt betænkeligheder om samarbejdet med det kinesiske selskab, som andre lande mistænker for at spionere på den kinesiske regerings vegne.

Huawei er bredt anerkendt som det selskab, der længst fremme, når det gælder 5G-netværks-teknologi.

Sunrise har i Schweiz da også været blandt de første selskaber i Europa til at lancere et regulært 5G-netværk, som for tiden dækker et par hundrede småbyer i Schweiz.

Sammen har de to selskaber fornylig opnået en hastighed på 3,67Gbps downlink på en række samtidige 5G-telefoner på et netværk i Zürich i Schweiz.

Huawei åbnede i foråret et såkaldt 'transparency center' i Bruxelles tæt på EU-Kommissionens hovedkvarter.

Det kan du læse mere om her: Tag med inden for i Huaweis splinternye kildekode-center i Bruxelles - her kan du se selskabets hemmeligheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år
Den danske del af Capgemini vil tage en langt større bid af det danske SAP-marked, som ifølge dansk landechef Claus Rydkjær står overfor en mulig eksplosion som følge af overgangen til S/4HANA. Op til 40 nye ansatte skal gøre Capgemini i stand til at tredoble SAP-forretningen på bare et år. "Vi mener, tidspunktet er nu," siger Claus Rydkjær til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.