Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Huawei åbner første 5G-udviklingscenter i Europa - har opnået svimlende hastigheder

Kinesiske Huawei åbner sit første 5G-udviklingscenter i Europa, hvor selskabet vil fremvise teknologier og udvikle 5G.

Kinesiske Huawei åbner sit første 5G-udviklingscenter på europæisk jord, hvor selskabet dels vil udvikle 5G, dels fremvise og teste teknologierne.

Centeret kommer til at ligge i schweiziske Opfikon, hvor det schweiziske teleselskab Sunrise har hovedkvarter.

Det skyldes, at 5G-udviklingscenteret, der hedder 5G Joint Innovation Center, åbner som et joint venture mellem Sunrise og Huawei.

De to selskaber har længe haft et ret tæt samarbejde med 5G, da Schweiz er blandt de lande, der ikke har udtrykt betænkeligheder om samarbejdet med det kinesiske selskab, som andre lande mistænker for at spionere på den kinesiske regerings vegne.

Huawei er bredt anerkendt som det selskab, der længst fremme, når det gælder 5G-netværks-teknologi.

Sunrise har i Schweiz da også været blandt de første selskaber i Europa til at lancere et regulært 5G-netværk, som for tiden dækker et par hundrede småbyer i Schweiz.

Sammen har de to selskaber fornylig opnået en hastighed på 3,67Gbps downlink på en række samtidige 5G-telefoner på et netværk i Zürich i Schweiz.

Huawei åbnede i foråret et såkaldt 'transparency center' i Bruxelles tæt på EU-Kommissionens hovedkvarter.

Det kan du læse mere om her: Tag med inden for i Huaweis splinternye kildekode-center i Bruxelles - her kan du se selskabets hemmeligheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere