Artikel top billede

Nu åbner Google for længe ventet spil-streaming i Danmark: Se datoen hvor du kan begynde at streame spil her

Google slår dørene op for den store spil-streamingtjeneste Stadia i Danmark. Se hvornår du kan begynde at spille online.

Google tænder for den længe ventede spilstreaming-tjeneste Stadia om en måned: 19. november fyres der op under kedlerne for alverdens gamere, der fra denne dato får adgang til tjenesten.

Det meddelte Google tirsdag aften, da selskabet i New York præsenterede en lang række kommende hardware-produkter.

Det kan du læse mere om her: Google løfter sløret for ny supertelefon, ny computer, ny router og nye højttalere - men det meste kommer ikke til Danmark i første omgang

Med den cloud-baserede Stadia-tjeneste vil gamere kunne streame spil til fjernsyn, computere samt til en række muskelstærke telefoner og tablet-computere via Google-browseren Chrome.

I første omgang åbner Google for adgang til Stadia Pro-abonnenter, men selskabet lover, at alle, der køber de billigere Stadia Founders Edition og Premiere Editions får tre måneders adgang til Stadia Pro.

Pro-versionen indeholder blandt andet adgang til Destiny 2, som er tjenestens helt store slagnummer.

I første omgang åbner Google for streaming i 14 lande, nemlig Danmark, USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Belgien, Finland, Sverige og Norge.

Google har tidligere meddelt, at startprisen i Danmark for et hardware starter-kit (med controller og chromecast) samt tre måneders streaming bliver 999 kroner.

Efterfølgende kommer tjenesten til at koste 69 kroner per måned.

Det kan du læse mere om her: Google løfter sløret for streaming spil-tjenesten Stadia: Åbner i Danmark til november - her er priserne.

Stadia Pro-abonnementet giver adgang til streaming i 4K og 60fps og surround sound.

Til næste år vil Google lancere et Stadia Base-abonnement, hvor man kan streame gratis i Full HD og 60fps og i stereo-lyd, men hvor man til gengæld skal købe hvert enkelt spil separat.

Den foreløbige liste over spil på Stadia tæller spil som Dragon Ball, Doom, Farmer Simulator, Baldurs Gate, Power Rangers, Football Manager, Mortal Kombat, Assasins Creed og The Crew.

Det amerikanske testmedie Trustedreviews har prøvet Stadia, og mediet ser store muligheder og meget stort potentiale i at streame spil på samme måde, som Netflix og andre i dag streamer film.

Du kan læse anmelderens indtryk af Stadia efter de første spil her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere