Nu åbner Google for længe ventet spil-streaming i Danmark: Se datoen hvor du kan begynde at streame spil her

Google slår dørene op for den store spil-streamingtjeneste Stadia i Danmark. Se hvornår du kan begynde at spille online.

Google tænder for den længe ventede spilstreaming-tjeneste Stadia om en måned: 19. november fyres der op under kedlerne for alverdens gamere, der fra denne dato får adgang til tjenesten.

Det meddelte Google tirsdag aften, da selskabet i New York præsenterede en lang række kommende hardware-produkter.

Det kan du læse mere om her: Google løfter sløret for ny supertelefon, ny computer, ny router og nye højttalere - men det meste kommer ikke til Danmark i første omgang

Med den cloud-baserede Stadia-tjeneste vil gamere kunne streame spil til fjernsyn, computere samt til en række muskelstærke telefoner og tablet-computere via Google-browseren Chrome.

I første omgang åbner Google for adgang til Stadia Pro-abonnenter, men selskabet lover, at alle, der køber de billigere Stadia Founders Edition og Premiere Editions får tre måneders adgang til Stadia Pro.

Pro-versionen indeholder blandt andet adgang til Destiny 2, som er tjenestens helt store slagnummer.

I første omgang åbner Google for streaming i 14 lande, nemlig Danmark, USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Belgien, Finland, Sverige og Norge.

Google har tidligere meddelt, at startprisen i Danmark for et hardware starter-kit (med controller og chromecast) samt tre måneders streaming bliver 999 kroner.

Efterfølgende kommer tjenesten til at koste 69 kroner per måned.

Det kan du læse mere om her: Google løfter sløret for streaming spil-tjenesten Stadia: Åbner i Danmark til november - her er priserne.

Stadia Pro-abonnementet giver adgang til streaming i 4K og 60fps og surround sound.

Til næste år vil Google lancere et Stadia Base-abonnement, hvor man kan streame gratis i Full HD og 60fps og i stereo-lyd, men hvor man til gengæld skal købe hvert enkelt spil separat.


Den foreløbige liste over spil på Stadia tæller spil som Dragon Ball, Doom, Farmer Simulator, Baldurs Gate, Power Rangers, Football Manager, Mortal Kombat, Assasins Creed og The Crew.

Det amerikanske testmedie Trustedreviews har prøvet Stadia, og mediet ser store muligheder og meget stort potentiale i at streame spil på samme måde, som Netflix og andre i dag streamer film.

Du kan læse anmelderens indtryk af Stadia efter de første spil her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.