Artikel top billede

Nu åbner Google for længe ventet spil-streaming i Danmark: Se datoen hvor du kan begynde at streame spil her

Google slår dørene op for den store spil-streamingtjeneste Stadia i Danmark. Se hvornår du kan begynde at spille online.

Google tænder for den længe ventede spilstreaming-tjeneste Stadia om en måned: 19. november fyres der op under kedlerne for alverdens gamere, der fra denne dato får adgang til tjenesten.

Det meddelte Google tirsdag aften, da selskabet i New York præsenterede en lang række kommende hardware-produkter.

Det kan du læse mere om her: Google løfter sløret for ny supertelefon, ny computer, ny router og nye højttalere - men det meste kommer ikke til Danmark i første omgang

Med den cloud-baserede Stadia-tjeneste vil gamere kunne streame spil til fjernsyn, computere samt til en række muskelstærke telefoner og tablet-computere via Google-browseren Chrome.

I første omgang åbner Google for adgang til Stadia Pro-abonnenter, men selskabet lover, at alle, der køber de billigere Stadia Founders Edition og Premiere Editions får tre måneders adgang til Stadia Pro.

Pro-versionen indeholder blandt andet adgang til Destiny 2, som er tjenestens helt store slagnummer.

I første omgang åbner Google for streaming i 14 lande, nemlig Danmark, USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Holland, Belgien, Finland, Sverige og Norge.

Google har tidligere meddelt, at startprisen i Danmark for et hardware starter-kit (med controller og chromecast) samt tre måneders streaming bliver 999 kroner.

Efterfølgende kommer tjenesten til at koste 69 kroner per måned.

Det kan du læse mere om her: Google løfter sløret for streaming spil-tjenesten Stadia: Åbner i Danmark til november - her er priserne.

Stadia Pro-abonnementet giver adgang til streaming i 4K og 60fps og surround sound.

Til næste år vil Google lancere et Stadia Base-abonnement, hvor man kan streame gratis i Full HD og 60fps og i stereo-lyd, men hvor man til gengæld skal købe hvert enkelt spil separat.

Den foreløbige liste over spil på Stadia tæller spil som Dragon Ball, Doom, Farmer Simulator, Baldurs Gate, Power Rangers, Football Manager, Mortal Kombat, Assasins Creed og The Crew.

Det amerikanske testmedie Trustedreviews har prøvet Stadia, og mediet ser store muligheder og meget stort potentiale i at streame spil på samme måde, som Netflix og andre i dag streamer film.

Du kan læse anmelderens indtryk af Stadia efter de første spil her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere