Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

Teleselskabet 3 henter 18.000 nye kunder: Er nu tæt på at overhale Telia

Nu er 3 tæt på at overhale Telia som Danmarks tredjestørste teleselskab.

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister har i tredje kvartal fået 18.000 nye kunder, hvilket betyder, at selskabet nu har 1.405.000 millioner kunder.

Det oplyser teleselskabet 3 i en pressemeddelelse.

Det svarer til en fremgang på syv procent på et enkelt år, og det betyder, at selskabet nu er snublende tæt på at overhale konkurrenter Telia og blive det tredjestørste teleselskab på det danske marked.

Telia har netop meddelt, at selskabet har 1.429.000 millioner kunder på det danske marked.

”Vi har øget vores markedsandel år for år, og det er en fornøjelse at se, at vi nu er oppe over 1,4 mio. kunder og nærmer os en markedsandel på 18 procent,” siger Morten Christiansen, som er administrerende direktør for 3 i Skandinavien i pressemeddelelsen.

Tilbagegang i omsætningen

Omsætningen for tredje kvartal lander på 684 millioner kroner, hvilket er en mindre tilbagegang i forhold til samme kvartal sidste år, hvor omsætningen landede 691 millioner kroner.

Ifølge 3-direktør Morten Christiansen skyldes det blandt andet EU’s regulering af teletaksterne.

”Vi ser et lille fald i omsætningen, som blandt andet skyldes fortsat nedgang i salget af hardware, men også EU’s regulering af opkaldstakster til udlandet. Dette ændrer dog ikke på, at kvartalet slutter med et flot resultat, som viser frugten af vores stabile vækst over tid. Vi er gode til at tiltrække og holde på kunderne, og vi er samtidig gode til at sælge mere til dem. 3’s Internet til hjemmet og Oisters bredbånd, som begge blev lanceret i år, er fx et hit hos eksisterende kunder,” lyder det fra Morten Christiansen ifølge pressemeddelelsen.

3’s driftsresultat for tredje kvartal 2019 endte på 190 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere