Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Dansk mobilforhandler truet på livet af skattesag: Står overfor tocifret millionregning

En skattesag kan betyde, at den danske mobilforhandler Mytrendyphone.dk må dreje nøglen om. Afgørelsen kan betyde en ekstra regning på et tocifret millionbeløb.

I det seneste regnskab for selskabet Mytrendyphone.dk, der sælger mobiltilbehør på nettet, så truer to skattesager virksomhedens fremtidige liv.

Mytrendyphone.dk risierer nemlig at skulle betale 26 millioner kroner til skattemyndighederne i Polen og Norge, hvis to sager falder negativt ud for selskabet.

Det skriver Børsen.

"Såfremt udfaldene går selskabet imod, vil dette have en væsentlig betydning for selskabets økonomiske stilling og fremtid, hvorved selskabet ikke vil være i stand til at indfri sine forpligtelser," står der ifølge avisen i regnskabet.

Læs også: Coolshop-stifter tror på nyt liv for fysiske butikker: Åbner fem nye legetøjsbutikker inden nytår

Der er tale om to sager, der, hvis selskabet taber dem begge, betyder, at man skal betale moms for 10 millioner kroner i Polen og en bøde fra myndighederne i Norge på 16 millioner kroner.

Selskabet stifter og ejer, Silvan Popovic, siger til Børsen, at hvis myndighederne skal have pengene i morgen, vil man gå konkurs. Popovic understreger dog, at han ikke mener det er sandsynligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere