Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor sætter gang i tv-fusion for milliarder med Viasat

Viasat og Canal Digital har valgt at indlede en fusion, der skal slå de to selskaber sammen. Det oplyser Telenor, der ejer Canal Digital.

De to tv-selskaber Canal Digital og Viasat bliver fremover én kanal i en milliard stor fusion mellem de to selskaber.

Ejerne bag tv-selskaberne Telenor, der ejer Canal Digital og Nordic Entertainment Group, der står bag Viasat, kommer i fremtiden til at eje det nye selskab i fællesskab.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det fusionerede selskab vil både have hovedkvarter i Stockholm og Olso, men vil ifølge avisen også være betydeligt til stede i København.

Efter fusionen vil det nye selskab have en samlet værdi på mere end fem milliarder kroner, og omkring 1,25 millioner abonnenter fordelt i de nordiske lande.

Telenor har tidligere forsøgt at sælge Canal Digital til Stofa for 100 millioner kroner. Handlen endte dog med at gå i vasken fordi konkurrencemyndighederne ikke vil godkende salget.

Det skal nu vise sig om konkurrencemyndighederne endnu engang vil stå i vejen for Telenor eller den planlagte fusion bliver godkendt inden første halvdel af 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere