Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor sætter gang i tv-fusion for milliarder med Viasat

Viasat og Canal Digital har valgt at indlede en fusion, der skal slå de to selskaber sammen. Det oplyser Telenor, der ejer Canal Digital.

De to tv-selskaber Canal Digital og Viasat bliver fremover én kanal i en milliard stor fusion mellem de to selskaber.

Ejerne bag tv-selskaberne Telenor, der ejer Canal Digital og Nordic Entertainment Group, der står bag Viasat, kommer i fremtiden til at eje det nye selskab i fællesskab.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Det fusionerede selskab vil både have hovedkvarter i Stockholm og Olso, men vil ifølge avisen også være betydeligt til stede i København.

Efter fusionen vil det nye selskab have en samlet værdi på mere end fem milliarder kroner, og omkring 1,25 millioner abonnenter fordelt i de nordiske lande.

Telenor har tidligere forsøgt at sælge Canal Digital til Stofa for 100 millioner kroner. Handlen endte dog med at gå i vasken fordi konkurrencemyndighederne ikke vil godkende salget.

Det skal nu vise sig om konkurrencemyndighederne endnu engang vil stå i vejen for Telenor eller den planlagte fusion bliver godkendt inden første halvdel af 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere