Artikel top billede

(Foto: NNIT)

NNIT-aktien brager i vejret: Stiger med 10 procent i kølvandet på regnskab

NNIT's aktionærer kvitterer for det dugfriske kvartalsregnskab ved at sende aktien i vejret med 10 procent.

NNIT har ikke ligefrem armene i vejret over selskabet nyeste kvartalsregnskab. Men alligevel kan aktiemarkedet se gode takter i regnskabet.

Aktie-markedet kvitterer nemlig for regnskabet ved at sende NNIT’s aktiekurs i vejret.

Den er siden regnskabsmeddelelsen blev udsendt steget med 10 procent i forhold til kursen, da børshandelen lukkede onsdag eftermiddag.

Her blev NNIT-aktien handlet til 77,1 kroner, mens den i kølvandet på regnskabet omgående steg til 84,4.

Siden er den igen faldet en smule, og i skrivende stund handles aktien til 83,8 kroner.

Det nye regnskab viser, at NNIT har hævet omsætningen med 4,1 procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor, men at selskabets ubetinget største kunde, Novo Nordisk, står for en markant mindre del af omsætningen end tidligere.

Det kan du læse mere om her: NNIT ramt af drastisk fald i levering til storkunde: "NNIT befinder sig fortsat i en noget usikker situation"

Selskabet blev kastet ud i en alvorlig krise i sommerens løb, som siden har resulteret i fyringer og lanceringen af en større spareplan, der skal føre til besparelser for 200 millioner kroner og en reduktion af medarbejderstaben på 250 mand.

Omkring halvdelen af de 250 positioner, der skal nedlægges, skal findes i den danske forretning, mens resten skal findes uden for Danmarks grænser.

Det kan du læse mere om her: NNIT skal spare 250 stillinger væk: Her er topchefens plan for medarbejderne

NNIT har for tiden knap 3.200 medarbejdere samlet set.

Læs også:

NNIT vedtager spareplan på 200 millioner på grund af svigtende resultater: Skærer 250 stillinger

Efter tab af flere storkunder lander NNIT femårig aftale med stort energiselskab

NNIT's værdi fortsætter med at styrtdykke - når laveste niveau nogensinde: Se hvor meget ejerne har tabt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere