Artikel top billede

Disse e-handelsfirmaer vil flest danskere anbefale til andre

På Top 10 er fire danske netbutikker, som de danske kunder helst vil anbefale andre at bruge. Helt i toppen finder vi Nemlig.com. Læs resten af listen her.

Forening for Dansk Internethandel, FDIH, har spurgt danske forbrugere, hvilke netbutikker de helst vil anbefale til andre.

Øverst ligger dagligvare-leverandøreren Nemlig.com, som 69 procent af de adspurgte danske forbrugere vil anbefale til andre.

Ifølge direktør for FDIH, Niels Ralund, er det selskabets høje kvalitet, som kunderne kvitterer for i undersøgelsen.

"Dagligvarerne er jo den helt store joker for e-handlen, men usikkerheden ved kvaliteten står stadig i vejen for det folkelige gennembrud. Derfor er det positivt, at Nemlig.com specifikt og hele branchen generelt leverer på så højt et niveau, at brugerne igen i år giver branchen topkarakter," siger direktøren i en meddelelse.

Men det danske dagligvare selskab er ikke alene i toppen.

På listen finder vi andre danske virksomheder som Proshop, Kino.dk og Saxo Boghandel, der indfinder sig på henholdsvis 2. 3. og en 5. plads på listen.

Artiklen fortsætter under grafen.

Derudover dominerer udenlandske selskaber resten af Top 10, der tæller både Amazon, H&M, Zalando og Boozt.com.

"Det er virkelig stærkt, at de danske netbutikker sidder så tungt på Top 5, og at vi kan slå giganter som Zalando og Amazon. Vi kan måske ikke slå dem på prisen, men vi må ikke tabe på brugeroplevelsen, og det gør vi heldigvis heller ikke," lyder det fra Niels Ralund.

Direktøren fremhæver særligt danske Proshop, der for første gang i år befinder sig blandt de 10 mest anbefaldede online-virksomheder.

“Det er meget imponerende, at Proshop klarer sig så flot, for de er virkelig oppe imod nogle stærke internationale spillere på et uhyre konkurrencepræget marked. Det viser, at deres satsning med robotlageret har båret frugt.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere