Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Disse e-handelsfirmaer vil flest danskere anbefale til andre

På Top 10 er fire danske netbutikker, som de danske kunder helst vil anbefale andre at bruge. Helt i toppen finder vi Nemlig.com. Læs resten af listen her.

Forening for Dansk Internethandel, FDIH, har spurgt danske forbrugere, hvilke netbutikker de helst vil anbefale til andre.

Øverst ligger dagligvare-leverandøreren Nemlig.com, som 69 procent af de adspurgte danske forbrugere vil anbefale til andre.

Ifølge direktør for FDIH, Niels Ralund, er det selskabets høje kvalitet, som kunderne kvitterer for i undersøgelsen.

"Dagligvarerne er jo den helt store joker for e-handlen, men usikkerheden ved kvaliteten står stadig i vejen for det folkelige gennembrud. Derfor er det positivt, at Nemlig.com specifikt og hele branchen generelt leverer på så højt et niveau, at brugerne igen i år giver branchen topkarakter," siger direktøren i en meddelelse.

Men det danske dagligvare selskab er ikke alene i toppen.

På listen finder vi andre danske virksomheder som Proshop, Kino.dk og Saxo Boghandel, der indfinder sig på henholdsvis 2. 3. og en 5. plads på listen.

Artiklen fortsætter under grafen.

Derudover dominerer udenlandske selskaber resten af Top 10, der tæller både Amazon, H&M, Zalando og Boozt.com.

"Det er virkelig stærkt, at de danske netbutikker sidder så tungt på Top 5, og at vi kan slå giganter som Zalando og Amazon. Vi kan måske ikke slå dem på prisen, men vi må ikke tabe på brugeroplevelsen, og det gør vi heldigvis heller ikke," lyder det fra Niels Ralund.

Direktøren fremhæver særligt danske Proshop, der for første gang i år befinder sig blandt de 10 mest anbefaldede online-virksomheder.

“Det er meget imponerende, at Proshop klarer sig så flot, for de er virkelig oppe imod nogle stærke internationale spillere på et uhyre konkurrencepræget marked. Det viser, at deres satsning med robotlageret har båret frugt.”




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere