Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Disse e-handelsfirmaer vil flest danskere anbefale til andre

På Top 10 er fire danske netbutikker, som de danske kunder helst vil anbefale andre at bruge. Helt i toppen finder vi Nemlig.com. Læs resten af listen her.

Forening for Dansk Internethandel, FDIH, har spurgt danske forbrugere, hvilke netbutikker de helst vil anbefale til andre.

Øverst ligger dagligvare-leverandøreren Nemlig.com, som 69 procent af de adspurgte danske forbrugere vil anbefale til andre.

Ifølge direktør for FDIH, Niels Ralund, er det selskabets høje kvalitet, som kunderne kvitterer for i undersøgelsen.

"Dagligvarerne er jo den helt store joker for e-handlen, men usikkerheden ved kvaliteten står stadig i vejen for det folkelige gennembrud. Derfor er det positivt, at Nemlig.com specifikt og hele branchen generelt leverer på så højt et niveau, at brugerne igen i år giver branchen topkarakter," siger direktøren i en meddelelse.

Men det danske dagligvare selskab er ikke alene i toppen.

På listen finder vi andre danske virksomheder som Proshop, Kino.dk og Saxo Boghandel, der indfinder sig på henholdsvis 2. 3. og en 5. plads på listen.

Artiklen fortsætter under grafen.

Derudover dominerer udenlandske selskaber resten af Top 10, der tæller både Amazon, H&M, Zalando og Boozt.com.

"Det er virkelig stærkt, at de danske netbutikker sidder så tungt på Top 5, og at vi kan slå giganter som Zalando og Amazon. Vi kan måske ikke slå dem på prisen, men vi må ikke tabe på brugeroplevelsen, og det gør vi heldigvis heller ikke," lyder det fra Niels Ralund.

Direktøren fremhæver særligt danske Proshop, der for første gang i år befinder sig blandt de 10 mest anbefaldede online-virksomheder.

“Det er meget imponerende, at Proshop klarer sig så flot, for de er virkelig oppe imod nogle stærke internationale spillere på et uhyre konkurrencepræget marked. Det viser, at deres satsning med robotlageret har båret frugt.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere