Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Disse e-handelsfirmaer vil flest danskere anbefale til andre

På Top 10 er fire danske netbutikker, som de danske kunder helst vil anbefale andre at bruge. Helt i toppen finder vi Nemlig.com. Læs resten af listen her.

Forening for Dansk Internethandel, FDIH, har spurgt danske forbrugere, hvilke netbutikker de helst vil anbefale til andre.

Øverst ligger dagligvare-leverandøreren Nemlig.com, som 69 procent af de adspurgte danske forbrugere vil anbefale til andre.

Ifølge direktør for FDIH, Niels Ralund, er det selskabets høje kvalitet, som kunderne kvitterer for i undersøgelsen.

"Dagligvarerne er jo den helt store joker for e-handlen, men usikkerheden ved kvaliteten står stadig i vejen for det folkelige gennembrud. Derfor er det positivt, at Nemlig.com specifikt og hele branchen generelt leverer på så højt et niveau, at brugerne igen i år giver branchen topkarakter," siger direktøren i en meddelelse.

Men det danske dagligvare selskab er ikke alene i toppen.

På listen finder vi andre danske virksomheder som Proshop, Kino.dk og Saxo Boghandel, der indfinder sig på henholdsvis 2. 3. og en 5. plads på listen.

Artiklen fortsætter under grafen.

Derudover dominerer udenlandske selskaber resten af Top 10, der tæller både Amazon, H&M, Zalando og Boozt.com.

"Det er virkelig stærkt, at de danske netbutikker sidder så tungt på Top 5, og at vi kan slå giganter som Zalando og Amazon. Vi kan måske ikke slå dem på prisen, men vi må ikke tabe på brugeroplevelsen, og det gør vi heldigvis heller ikke," lyder det fra Niels Ralund.

Direktøren fremhæver særligt danske Proshop, der for første gang i år befinder sig blandt de 10 mest anbefaldede online-virksomheder.

“Det er meget imponerende, at Proshop klarer sig så flot, for de er virkelig oppe imod nogle stærke internationale spillere på et uhyre konkurrencepræget marked. Det viser, at deres satsning med robotlageret har båret frugt.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere