Artikel top billede

e-Boks ramt af nedbrud igen: Gik også ned ved seneste lønningsdag

Den digitale postkasse e-Boks er gået ned. Det er anden gang i træk, at tjenesten går ned på lønningsdagen.

Opdatering 15.58: I den seneste status fra e-Boks fremgår det, at alle services på nær en er oppe igen

Danskernes digitale postkasse e-Boks er torsdag brudt ned.

Driftsforstyrrelsen er stået på siden klokken 09.30 torsdag morgen og er endnu ikke helt udredet, meddeler selskabet.

I den seneste statusopdatering skriver e-Boks, at "en løsning er blevet implementeret og alle services er operationelle, med undtagelse af signeringsservicen, som der stadig arbejdes på. Vi beklager de gener, det måtte medføre."

Fejlen, der stod på i seks timer, har gjort, at brugerne af Digital Post ikke kan åbne de digitale dokumenter. Det har dog været muligt at logge ind på tjenesten.

Omkring klokken 15.20 skrev e-Boks, der er leverandør af Digital Post, at der opleves driftsforstyrrelser på e-Boks services:

"Vi har identificeret fejlen og arbejder på en løsning. Vi beklager de gener, det måtte medføre. Næste opdatering kl 16:00," lød opdateringen på e-Boks' hjemmeside.

Det er kun en måned siden, at danske e-Boks sidst var ramt af et nedbrud.

Det var således også en lønningsdag, hvor danskerne tilgår tjenesten for at se de seneste lønsedler, der tikker ind fra arbejdsgiveren.

Det kan du læse mere om her: Danske e-Boks ramt af nedbrud

Computerworld forsøger at få en kommentar fra e-Boks.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
ATP vil inden længe slette koden til sit hastudviklede it-system til udbetaling af milliarder af feriepenge-kroner
It-løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriepenge har nu næsten udtjent sin rolle. Milliarder af feriepenge er røget igennem systemet, som ATP byggede på få måneder, men som nu skal afvikles. "Vi slæber selvfølgelig ikke rundt på den del af koden, som det ikke giver mening at beholde," siger underdirektør i ATP, Gitte Klæbel.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.