Artikel top billede

Dansk spilsucces vil hente trecifret million-beløb til ny AR-platform

Sybo, der står bag spillsuccesen Subway Surfers, vil hente 100 millioner kroner til en ny grafittiplatform baseret på augmented reality.

Sybo, der er en af virksomhederne bag den danske spilsucces Subway Surfers, vil hente 100 millioner kroner til at realisere en ny digital platform baseret på augmented reality (AR).

Det skriver Børsen.

Den nye platform skal gøre det muligt for brugerne at udvælge områder i byområdet, hvor de kan lave digital grafittikunst.

"Det her er verdens første augmented reality sociale platform. Man kan forestille sig, at vores brugere kommer til at lave alt fra små beskeder til hinanden rundt om i byerne, til hemmelige invitationer til en fest, eller virksomheder der kan lave kampagner på platformen."

"Det kunne for eksempel være, at Nike giver 10 procent i rabat på dine næste sportssko, hvis du maler tre Nike-logoer i appen," siger Mathias Gredal Nørvig, administrerende direktør i Sybo, til Børsen.

Selskabet har allerede udviklet en prototype af appen og hentet 20 millioner kroner. Indfrier Sybo målet om at hente 100 millioner kroner vil selskabet ifølge Børsen få en værdiansættelse på en halv milliard kroner.

Læs også: På 10 år har Apples App Store erobret verden: Her er to danske app-successers fortælling om, hvordan det er at leve på Apples nåde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere