Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix overvejer omfattende skifte i maskinrummet: Pønser på at skifte Intel ud med AMD cpu’er

Netflix-analyse viser, at AMD’s serverløsninger leverer højere ydelse end Intels modpart.

Mens chipproducenten Intel døjer med produktionsvanskeligheder, begynder en af de helt store spillere på datacenter og streaming-markedet at overveje et skifte til Intels amerikanske ærkerival, AMD.

Under en præsentation ved EuroBSD-konferencen løftede chefingeniør hos Netflix Andrew Gallatin sløret for selskabets overvejelser for et eventuelt skifte til AMD EPYC-baserede serverer fremfor den nuværende Intel-baserede maskinpark, skriver netmediet Wccftech.

Her beskriver han hvordan selskabet sigter efter at opnå en streaming-rate på 200 Gbps per enhed, en fordobling af den kapacitet som præsteres i dag med Intel Xeon processorer.

Se også: Netflix klar til at tage kampen op mod fremadstormende streaming-rivaler: "Ingen har samme variation, diversitet og kvalitet som os"

Her sætter han en single-socket quad-chiplet AMD-løsning op mod Intels konkurrerende dual-socket Xeon-løsninger og konkluderer at AMD’s løsning leverer en vis performance-fordel med sammenlignelige driftsomkostninger.

Analysen betyder på nuværende tidspunkt ikke, at Netflix agter at skifte leverandør, men viser at AMD’s nyeste Rome-baserede serverløsninger er fordelagtige for selskabet, særligt på grund af den øgede båndbredde som PCI-e 4.0 support leverer.

Læs også: DR’s streaming-satsning skal udfordre Netflix – men adskiller sig fra streaming-giganten på ét afgørende punkt: Her er den store plan for det nye DRTV
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere