Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Microsoft trækker stikket: Snart fungerer Cortana ikke længere med selskabets Android-launcher

Den stemmestyrede Cortana-assistent er på vej ud af Android-interface og på vej ind i Microsofts Office produkter.

Microsofts bud på en stemmestyret assistent, Cortana, kommer ikke længere til at fungere i samspil med selskabets Android-launcher, Microsoft Launcher – et alternativ interface til smartphone-styresystemet.

Ifølge Windowscentral som citerer kilder tæt på Microsoft lyder det, at tech-giganten vil trække stikket til Cortana-assistenten i de kommende måneder.

Trækket vil også betyde, at Android-brugere fremover ikke længere vil kunne indstille Cortana som den foretrukne stemmeassistent på deres smartphone.

Cortanas nye fokus

Trækket forklares med, at Microsoft vil styre Cortana i en mere forretningsorienteret retning. I stedet for at fungere som et adgangspunkt til nettet, skal Cortana fungerer som et kontekstuelt værktøj i samspil med Microsofts Office 365 produkter som Outlook, Teams og Skype.

Selvom de eksisterende Cortana-app til Android og Apples iOS synes at ville fortsætte, er deres fremtid noget usikker. ’Jeg vil ikke blive overrasket, hvis de også ryger’, lyder det fra mediets Windows-specialist Zac Bowden.

Se også: Satya Nadella åbner for konkurrenterne: Her er de store nyheder fra topchefen på Microsofts Ignite-konference
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere