Artikel top billede

Lars Seier, medejer af Nustay. (Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Dansk hotelbooking-portal hæver omsætning med 700 procent på et enkelt kvartal

Den danske hotelbooking-portal Nustay, med blandt andet Lars Seier i ejerkredsen, har løftet omsætningen med 700 procent i årets tredje kvartal.

Den danske hotel-portal Nustay har haft fart på i årets tredje kvartal.

Selskabet har nemlig hævet omsætning med 706 procent.

Det skriver Ritzau.

Nustay, der blandt andet har Saxo Bank-milliardæren Lars Seier med i ejerkredsen, landede en toplinje på 27,5 millioner kroner for juli, juni og august.

Kvartalets omsætning fremgår af en handelsopdatering, og de 706 procents stigning skal ses i forhold til samme periode sidste år.

Læs også: Saxo Bank-milliardærs hotelportal mangler penge efter skuffende sommer: Søger investering på 10 millioner

Hotelbooking-platformen har landet en håndteret omsætning på 87,7 millioner kroner for årets første 9 måneder.

Efter omsætningen fra tredje kvartal blev offentliggjort, steg aktien således med 18,5 procent tirsdag.

"Nustay oplevede en "perfect storm" af udfordringer under sommerhøjsæsonen, men har samtidig været i stand til at vækste forretningen og levere positive resultater på mange af vores KPI'er, hvilket fremgår klart, af de data vi har præsenteret til markedet," siger Mathias Lundø Nielsen i en kommentar til handelsopdateringen ifølge Ritzau.

Læs også: Lars Seiers hotelportal klager til EU over internationale giganters 'ulovlige prisaftaler'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere