Artikel top billede

Apple overvejer at samle alle digitale abonnementstjenester i 2020

Ifølge Bloomberg er Apple klar til at samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til et abonnement allerede næste år.

Apple overvejer at samle alle selskabets digitale abonnementstjenester - herunder Apple News+, Apple TV+ og Apple Music - for at øge antallet af abonnenter.

Det skriver Bloomberg.

Apples mål med manøvren er at sikre flere abonnenter på selskabets forskellige abonnentstjenester, da iPhone-salget er stagneret.

Apple har netop lanceret Apple TV+ til en månedlig pris 4,99 dollar, og Apple News+ blev lanceret i marts.

Det kan du læse mere om her: Apple TV+ går i luften: Har du en af disse enheder får du gratis Apple-streaming i et år

Sammenlægning kan ramme mediers pengepung

Ikke alle parter vil dog klappe i hænderne, hvis Apple fører overvejelserne om at lægge sine digitale abonnementstjenester sammen ud i livet.

Apple beholder eksempelvis halvdelen af brugernes betaling fra Apple News+-tjenesten, mens den anden halvdel går til tjenestens aviser og magasiner.

Allerede på nuværende tidspunkt føler flere medier - ifølge Bloomberg - at de månedlige betalinger fra Apple er for lave.

Men hvis Apple News+ fremover skal sælges i en samlet pakke med Apple TV+ og Apple Music vil det sandsynligvis betyde mindre betalinger til udgiverne af magasinerne og aviserne i Apple News+, fordi omkostningerne til nyhedstjenesten vil falde.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
“Holdningen er tilsyneladende, at it ikke har indflydelse på medarbejdertilfredshed”
"Når jeg ser, hvor meget man går op i indretning og arkitektur for at give medarbejderne de bedst tænkelige fysiske rammer, undrer det mig, at man ikke gør det samme, når vi leverer software til dem."
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.