Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apple overvejer at samle alle digitale abonnementstjenester i 2020

Ifølge Bloomberg er Apple klar til at samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til et abonnement allerede næste år.

Apple overvejer at samle alle selskabets digitale abonnementstjenester - herunder Apple News+, Apple TV+ og Apple Music - for at øge antallet af abonnenter.

Det skriver Bloomberg.

Apples mål med manøvren er at sikre flere abonnenter på selskabets forskellige abonnentstjenester, da iPhone-salget er stagneret.

Apple har netop lanceret Apple TV+ til en månedlig pris 4,99 dollar, og Apple News+ blev lanceret i marts.

Det kan du læse mere om her: Apple TV+ går i luften: Har du en af disse enheder får du gratis Apple-streaming i et år

Sammenlægning kan ramme mediers pengepung

Ikke alle parter vil dog klappe i hænderne, hvis Apple fører overvejelserne om at lægge sine digitale abonnementstjenester sammen ud i livet.

Apple beholder eksempelvis halvdelen af brugernes betaling fra Apple News+-tjenesten, mens den anden halvdel går til tjenestens aviser og magasiner.

Allerede på nuværende tidspunkt føler flere medier - ifølge Bloomberg - at de månedlige betalinger fra Apple er for lave.

Men hvis Apple News+ fremover skal sælges i en samlet pakke med Apple TV+ og Apple Music vil det sandsynligvis betyde mindre betalinger til udgiverne af magasinerne og aviserne i Apple News+, fordi omkostningerne til nyhedstjenesten vil falde.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere