Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apple overvejer at samle alle digitale abonnementstjenester i 2020

Ifølge Bloomberg er Apple klar til at samle Apple News+, Apple TV+ og Apple Music til et abonnement allerede næste år.

Apple overvejer at samle alle selskabets digitale abonnementstjenester - herunder Apple News+, Apple TV+ og Apple Music - for at øge antallet af abonnenter.

Det skriver Bloomberg.

Apples mål med manøvren er at sikre flere abonnenter på selskabets forskellige abonnentstjenester, da iPhone-salget er stagneret.

Apple har netop lanceret Apple TV+ til en månedlig pris 4,99 dollar, og Apple News+ blev lanceret i marts.

Det kan du læse mere om her: Apple TV+ går i luften: Har du en af disse enheder får du gratis Apple-streaming i et år

Sammenlægning kan ramme mediers pengepung

Ikke alle parter vil dog klappe i hænderne, hvis Apple fører overvejelserne om at lægge sine digitale abonnementstjenester sammen ud i livet.

Apple beholder eksempelvis halvdelen af brugernes betaling fra Apple News+-tjenesten, mens den anden halvdel går til tjenestens aviser og magasiner.

Allerede på nuværende tidspunkt føler flere medier - ifølge Bloomberg - at de månedlige betalinger fra Apple er for lave.

Men hvis Apple News+ fremover skal sælges i en samlet pakke med Apple TV+ og Apple Music vil det sandsynligvis betyde mindre betalinger til udgiverne af magasinerne og aviserne i Apple News+, fordi omkostningerne til nyhedstjenesten vil falde.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere