Artikel top billede

Tusindvis af hackede Disney+-konti er til salg på lyssky hjemmesider

Den nye internationale streaming-tjeneste Disney+ har fået hacket tusindvis af konti i løbet af tjenestens første 24 timer i luften. Nu bliver de hackede konti videresolgt på lyssky hjemmesider.

Blot få timer efter lanceringen af Disneys streaming-tjeneste, Disney+, 12. november, blev flere tusinde Disney+-konti hacket.

De konti bliver nu videresolgt på forskellige hacker-fora på internettet, ifølge Zdnet.

Priserne for en Disney+-konto på de lyssky sider, varierer fra 6 til 11 dollar, svarende til mellem 20 kroner og 75 kroner.

Et standardabonnement på Disney+-tjenesten koster 6,99 dollar om måneden, hvilket svarer til lige i underkanten af 50 kroner.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Velkendt praksis at videresælge streaming-konti på lyssky sider

Den nye streamingtjeneste er kun lanceret i USA, Canada og Holland, men tiltrak alligevel mere end 10 millioner kunder i det første døgn efter lanceringen.

Metoden med at videresælge andre brugeres konti til streaming-tjenester for en billigere pris end den officielle abonnementspris på lyssky hjemmesider er velkendt.

Det har tidligere været rapporteret, hvordan man kan erhverve sig et Netflix-, Spotify-, HBO-, TV2 Play-, Yousee TV- eller Viaplay-abonnement med op til 90 procent rabat på de lyssky sider.

Det kan du læse mere om her: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat