Artikel top billede

Tusindvis af hackede Disney+-konti er til salg på lyssky hjemmesider

Den nye internationale streaming-tjeneste Disney+ har fået hacket tusindvis af konti i løbet af tjenestens første 24 timer i luften. Nu bliver de hackede konti videresolgt på lyssky hjemmesider.

Blot få timer efter lanceringen af Disneys streaming-tjeneste, Disney+, 12. november, blev flere tusinde Disney+-konti hacket.

De konti bliver nu videresolgt på forskellige hacker-fora på internettet, ifølge Zdnet.

Priserne for en Disney+-konto på de lyssky sider, varierer fra 6 til 11 dollar, svarende til mellem 20 kroner og 75 kroner.

Et standardabonnement på Disney+-tjenesten koster 6,99 dollar om måneden, hvilket svarer til lige i underkanten af 50 kroner.

Læs også: Danmarks nye store streaming-satsning er netop gået i luften: Her er det nye DRTV, der skal konkurrere med Netflix

Velkendt praksis at videresælge streaming-konti på lyssky sider

Den nye streamingtjeneste er kun lanceret i USA, Canada og Holland, men tiltrak alligevel mere end 10 millioner kunder i det første døgn efter lanceringen.

Metoden med at videresælge andre brugeres konti til streaming-tjenester for en billigere pris end den officielle abonnementspris på lyssky hjemmesider er velkendt.

Det har tidligere været rapporteret, hvordan man kan erhverve sig et Netflix-, Spotify-, HBO-, TV2 Play-, Yousee TV- eller Viaplay-abonnement med op til 90 procent rabat på de lyssky sider.

Det kan du læse mere om her: Lyssky hjemmeside videresælger din Netflix-konto med 90 procent rabat
Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.