Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

Teleselskabet 3 gør klar til at satse på helt nyt forretningsområde

Mobilselskabet 3 vil skabe øget omsætning ved at stille sit mobilnet til rådighed for andre spillere på markedet.

Det danske mobilselskab 3 træder ind på et helt nyt forretningsområde.

For selskabet vil nu i højere grad satse på videresalg af mobiletelefoni, hvor 3 vil stille sit telenet til rådighed for mindre spillere i branchen. Det skriver Itwatch.

Indtil nu har selskabet udelukkende stillet sit net til rådighed for mobilselskabet Plenti, som dog sidenhen er blevet solgt til TDC.

Det er de erfaringer, som nu skal udmønte sig i en større satsning, fortæller Morten Christiansen, administrerende direktør for 3, til Itwatch.

"Vores erfaring med Plenti var god. Den gav os en meget stor omsætning, så det er et attraktivt marked, som vi nu satser mere målrettet på, men vi kommer til at fokusere anderledes," siger han til mediet.

3 har ansat Merete Salling Everdahl til at stå i spidsen for satsningen, og hun bliver således nye direktør for wholesale hos 3. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Telia.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere