Artikel top billede

Teleselskabet 3 gør klar til at satse på helt nyt forretningsområde

Mobilselskabet 3 vil skabe øget omsætning ved at stille sit mobilnet til rådighed for andre spillere på markedet.

Det danske mobilselskab 3 træder ind på et helt nyt forretningsområde.

For selskabet vil nu i højere grad satse på videresalg af mobiletelefoni, hvor 3 vil stille sit telenet til rådighed for mindre spillere i branchen. Det skriver Itwatch.

Indtil nu har selskabet udelukkende stillet sit net til rådighed for mobilselskabet Plenti, som dog sidenhen er blevet solgt til TDC.

Det er de erfaringer, som nu skal udmønte sig i en større satsning, fortæller Morten Christiansen, administrerende direktør for 3, til Itwatch.

"Vores erfaring med Plenti var god. Den gav os en meget stor omsætning, så det er et attraktivt marked, som vi nu satser mere målrettet på, men vi kommer til at fokusere anderledes," siger han til mediet.

3 har ansat Merete Salling Everdahl til at stå i spidsen for satsningen, og hun bliver således nye direktør for wholesale hos 3. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Telia.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.