Artikel top billede

Columbus-stifter Michael Gaardboe pludselig tilbage som topchef i AlfaPeople blot otte måneder efter sin exit

Michael Gaardboe er tilbage som topchef i AlfaPeople, efter han selv forlod posten 1. marts til fordel for Michael Rasmussen. Michael Rasmussen får plads i virksomhedens bestyrelse.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i udskiftningen på topchefposten i Alfapeople
  • Bliv klogere på forløbet
  • Indsigt i Michael Rasmussen og Michael Gaardboes karriere
470
2:30 min
1. marts 2019 overdrog den danske it-iværksætter Michael Gaardboe tøjlerne som topchef i AlfaPeople til Michael Rasmussen, men efter blot otte måneder er Michael Gaardboe pludselig tilbage på posten som administrende direktør for selskabet.

Dermed sidder Michael Gaardboe igen på den post, som han bestred uafbrudt fra han stiftede det danske software-hus og frem til marts måned, hvor han overgik til rollen som bestyrelsesformand.


Premium
Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday
Den nye topchef for Nuuday, har adskillige vellykkede transformationer i bagagen, lyder det fra TDC's ledelse som begrundelse for direktørskiftet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.