Artikel top billede

Nu kommer den første store opdatering af Aula: Se her hvad den kommer til at indeholde

Godt en måned efter lanceringen er Kombit på trapperne med den første store opdatering af Aula. Se her, hvad den kommer til at indeholde.

De fleste danskere med børn i skolealderen har prøvet kræfter med skolesystemet Aula, der blev lanceret for en måned siden.

Nu er den første store opdatering af systemet på vej.

Den bliver udsendt søndag formiddag mellem klokken 06:00 og 09:00 under navnet version 1.1.5, meddeler Kombit, der står bag systemet.

Opdateringen indeholder en række nye funktionaliteter og rettelser. Blandt andet vil det med opdateringen blive muligt at læse pdfer uden af downloade dem først.

“Desuden bliver komme-gå-funktionaliteten væsentligt forbedret og den nye version indeholder en række andre større og mindre forbedringer til blandt andet log-in-funktionaliteten,” meddeler Kombit.

Den næste større opdatering - version 1.1.6 - er planlagt til at blive udsendt i midten af januar.

Den kommer til at indeholde ændringer i blandt andet kalenderfunktionen, ligesom der her vil blive indført en såkaldt planlægningsassistent.

Du kan læse mere om de planlagte opdateringer og hvad de kommer til at rumme her.

Kombit har desuden formuleret en liste over funktionaliteter, der er blevet 'identificeret til videreudvikling,' som det hedder.

Det er en liste over de funktionaliteter, som brugerne har ønsket, at der bliver indført, og som Kombit har godkendt som relevante.

Du finder denne liste her.

Aula blev sendt i luften i slutningen af oktober efter et par måneders forsinkelse og efter at en række skoler havde deltaget i pilot-forsøg med løsningen.

Det kan du læse mere om her: 1.600 folkeskoler tager nu danmarkshistoriens største kommunale it-system i brug: Kombit har oprettet særligt war room

For tiden anvendes Aula i 88 af de 98 danske kommuner.

Computerworld var op til lanceringen på besøg i Kombit og Netcompanys særlige 'war-room', hvorfra den enorme lancering skulle håndteres.

Du kan komme ind bag facaden her: Kombits 'war-room' overvåger Aula tæt: Så mange brugere og supportopgaver er der indløbet, siden Aula gik i luften mandag

Læs også:

Aula får elendige anmeldelser få uger før lancering: "Ufatteligt fyldt med fejl. Dem, der har udviklet den, burde skamme sig"

Kombit forsøger at mane Aula-bekymringer i jorden: Se Kombits brev til kommunerne her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?