Artikel top billede

Nu kommer den første store opdatering af Aula: Se her hvad den kommer til at indeholde

Godt en måned efter lanceringen er Kombit på trapperne med den første store opdatering af Aula. Se her, hvad den kommer til at indeholde.

De fleste danskere med børn i skolealderen har prøvet kræfter med skolesystemet Aula, der blev lanceret for en måned siden.

Nu er den første store opdatering af systemet på vej.

Den bliver udsendt søndag formiddag mellem klokken 06:00 og 09:00 under navnet version 1.1.5, meddeler Kombit, der står bag systemet.

Opdateringen indeholder en række nye funktionaliteter og rettelser. Blandt andet vil det med opdateringen blive muligt at læse pdfer uden af downloade dem først.

“Desuden bliver komme-gå-funktionaliteten væsentligt forbedret og den nye version indeholder en række andre større og mindre forbedringer til blandt andet log-in-funktionaliteten,” meddeler Kombit.

Den næste større opdatering - version 1.1.6 - er planlagt til at blive udsendt i midten af januar.

Den kommer til at indeholde ændringer i blandt andet kalenderfunktionen, ligesom der her vil blive indført en såkaldt planlægningsassistent.

Du kan læse mere om de planlagte opdateringer og hvad de kommer til at rumme her.

Kombit har desuden formuleret en liste over funktionaliteter, der er blevet 'identificeret til videreudvikling,' som det hedder.

Det er en liste over de funktionaliteter, som brugerne har ønsket, at der bliver indført, og som Kombit har godkendt som relevante.

Du finder denne liste her.

Aula blev sendt i luften i slutningen af oktober efter et par måneders forsinkelse og efter at en række skoler havde deltaget i pilot-forsøg med løsningen.

Det kan du læse mere om her: 1.600 folkeskoler tager nu danmarkshistoriens største kommunale it-system i brug: Kombit har oprettet særligt war room

For tiden anvendes Aula i 88 af de 98 danske kommuner.

Computerworld var op til lanceringen på besøg i Kombit og Netcompanys særlige 'war-room', hvorfra den enorme lancering skulle håndteres.

Du kan komme ind bag facaden her: Kombits 'war-room' overvåger Aula tæt: Så mange brugere og supportopgaver er der indløbet, siden Aula gik i luften mandag

Læs også:

Aula får elendige anmeldelser få uger før lancering: "Ufatteligt fyldt med fejl. Dem, der har udviklet den, burde skamme sig"

Kombit forsøger at mane Aula-bekymringer i jorden: Se Kombits brev til kommunerne her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
“Holdningen er tilsyneladende, at it ikke har indflydelse på medarbejdertilfredshed”
"Når jeg ser, hvor meget man går op i indretning og arkitektur for at give medarbejderne de bedst tænkelige fysiske rammer, undrer det mig, at man ikke gør det samme, når vi leverer software til dem."
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.