Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: A.P. Møller-Mærsk/PR)

Mærsk skyder penge i dansk IoT-startup

A. P. Møller Mærsk har skudt penge i en dansk startup, der skal hjælpe Danmarks største virksomhed med at udnytte potentialet i Internet of Things.

Den danske shipping-gigant, A. P. Møller Mærsk, har investeret i en dansk IoT-startup.

Med investeringen i Onomondo vil Mærsk udnytte IoT-potentialet, når skibe, containere og kraner skal forbindes digitalt.

Det skriver Finans.

Investeringen i startup-selskabet, der er en global Internet of Things-netværksoperatør, kommer fra Mærsks venturefond, Mærsk Growth.

"Onomondo er på markedet med en gennemtestet teknologi, som giver A.P. Møller - Mærsk mulighed for at høste fordelene af at digitalisere sine globale enheder. Vi er imponerede over deres team og den udvikling, de har vist indtil videre. Med vores ekspertise og ressourcer i ryggen tror vi på, at Onomondo vil accelerere og skalere sin forretning yderligere i de næste stadier af deres spændende rejse,” siger Sune Stilling, Chef for Mærsk Growth, ifølge mediet.

Læs også: Mærsk overvejede at betale løsepenge til hackere efter kæmpe-angreb - CEO Søren Skou talte i telefon med Satya Nadella fem gange

Onomondo, der blev stiftet i 2012, har i dag 10 ansatte og hører hjemme i Høje Taastrup.

Hvor meget investeringen lyder på, oplyses ikke.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere