Artikel top billede

(Foto: Photo by Annie Spratt on Unsplash)

Kigger du efter nyt job som it-support? Tjek disse 10 fede stillinger ud

Hvis du er it-supporter og på udkig efter dit næste job, så læs med her.

I denne uge har vi fokus på stillinger inden for it-support i Danmark. Du kan herunder se et bredt udvalg.

Hver uge vil du kunne se friske stillinger med forskellige temaer, for eksempel efter branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Lundgrens søger serviceminded it-Supporter til vores it-afdeling, Hellerup

Lundgrens er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, og netop nu søger vi en ny it-Supporter til vores it-afdeling.

Vores it-afdeling består af en it-chef, en it-supporter og to studentermedhjælpere. Det er derfor en lille men agil afdeling, hvilket betyder, at du får en unik mulighed for at få ansvar for et bredt spektrum af it-opgaver og mulighed for at præge afdelingens udvikling.

Du har en uddannelse inden for it-support eller lignende, og som minimum tre års erhvervserfaring. Det er et krav, at du har erfaring med Microsofts produkter, herunder Windows servere, desktop OS, Office 365 og at du har en generel forståelse for og erfaring med it-infrastruktur, netværk, printere og mobile enheder.

Har du erfaring fra advokatbranchen, er det et plus, men det er ikke et krav.

Som person er du serviceminded og trives med en udadvendt rolle. Du er struktureret og proaktiv, og du skaber let et overblik over de daglige opgaver, hvor du selvstændigt prioriterer rækkefølgen i løsningen.

Derudover er du i stand til at omsætte din viden til praksis og taler et it-sprog, som alle kan forstå. Det er derudover vigtigt, at du har en god forretningsforståelse.

Læs hele annoncen her.

Carl Ras A/S søger it-supporter med speciale i infrastruktur, Herlev

Er du serviceminded til fingerspidserne, og har du lysten og evnen til at løse forskellige typer af it-supportopgaver? Går du positivt til både små og store opgaver, og begår du dig naturligt i en udadvendt rolle? Så er du måske vores nye it-supporter med speciale i it-infrastruktur.

Som it-supporter bliver du en del af et team på 12 medarbejdere, der både varetager it-drift og -udvikling, og du bliver en del af en virksomhed, der er i fuld gang med at effektivisere og videreudvikle sit it-landskab på tværs af driftsløsninger og it-services. Du bliver en del af vores drifts- og support-team, hvor din tekniske berøringsflade tager udgangspunkt i Microsoft-baserede produkter afviklet on-premise - du vil dog i stigende grad arbejde med cloud-baserede løsninger og have fokus på cloud-området.

Du kan se frem til et afvekslende og udadvendt job, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan tænke frit. Der er tale om en fuldtidsstilling, og arbejdspladsen er primært på vores hovedkontor i Herlev. Du vil referere til vores it-chef.

Læs hele annoncen her.

Globus Data A/S søger it-supporter/kundekonsulent, Horsens

Med udgangspunkt i fortsat kundetilgang ønsker vi at udvide vores supportafdeling i Horsens.

Vi søger derfor en ny it-supporter/kundekonsulent med erfaring og flair for både teknik og kundeservice for dermed at styrke vores support-team og opfylde målet om at yde den bedste service og support i branchen.

Som it-supporter/kundekonsulent kommer du primært til at sidde i vores drifts- og support-team i Horsens. I dagligdagen vil du være med til at vedligeholde, teste og supportere vores egenudviklede it-systemer samt at afhjælpe en bred vifte af generelle it-udfordringer, som vores kunder oplever.

Teamet afholder også kurser og workshops for vores kunder.

Vi løser alle mulige (og til tider umulige) opgaver for vores kunder, så to dage er sjældent ens.

Da der kan være opgaver, der skal løses på kundens adresse, er det et krav, at du har kørekort til personbil.

Læs hele annoncen her.

Devoteam søger ambitiøs it-supporter med teknisk indsigt og stort overblik, København

Vores konsulenter er 100% afhængige af, at vores it-løsninger og værktøjer til enhver tid fungerer optimalt. Derfor søger vi endnu en skarp it-supporter, der kan yde teknisk support på et højt niveau til vores travle medarbejdere.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der stilles krav til dine it-kundskaber, da det til tider er komplekse problemstillinger, der skal løses. Som person skal du være serviceminded, udadvendt og fungere godt i et team, samtidig med at du arbejder godt under pres. Du skal brænde for it og have en forstående tilgang til de it-vanskeligheder, vores medarbejdere nogle gange står overfor.

Du bliver en del af vores lokale danske supportteam på to medarbejdere, hvoraf den ene har ansvar for at tilrettelægge og prioritere opgaverne og varetage kontakten til Groupit.

Det er tanken, at du som vores nye it-supporter overtager rollen som it-ansvarlig, når du er klar til dette, da vores nuværende it-chef på sigt ønsker at frigive mere og mere ansvar for at kunne hellige sig opgaver hos Devoteams kunder.

Læs hele annoncen her.

Columbus søger supportkonsulent med erfaring indenfor Microsoft Server og Microsoft 365, Ballerup

Ønsker du at arbejde med Microsoft-produkter, og trives du med en varieret hverdag – så er du måske den supportkonsulent, vi søger!

Columbus Infrastructure Services er en del af Columbus-gruppen og et af Danmarks førende hostinghuse. Baseret på egen backbone-platform implementerer vi fully managed-totalløsninger for vores kunder.

Vi søger nu en supportkonsulent, som er dygtig til at sætte sig i kundens sted og er en ambitiøs problemløser. Du lægger vægt på at sikre gode relationer til kunden såvel som internt i virksomheden.

Som supportkonsulent vil du indgå i vores supportafdeling, hvor vi arbejder med alt fra skift af password og fejlsøgning på kundernes servere til kundeimplementeringer. Der er rig mulighed for at blive udfordret på et teknisk plan og du bliver, sammen med resten af supportteamet, kundernes primære kontakt. For at kunne give vores kunder den bedst mulige service forventer vi, at du er uddannet indenfor området – gerne som it-supporter eller datatekniker, ligesom du forstår at formidle dit budskab til ikke-tekniske slutbrugere.

Læs hele annoncen her.

All Recruit søger udadvendt it-supporter, der vil yde den bedste service i spændende cloud virksomhed, Klampenborg

All Recruit søger på vegne af kunde Itavis.

Itavis er et fremadstræbende hus, der vægter kunder og service som noget af det vigtigste i deres forretning. I mere end 17 år har de fra hovedkontoret på Strandvejen i Klampenborg hjulpet virksomheder med deres it-behov. Det gør de ved hjælp af kompetente og motiverede kollegaer, der har fokus på samarbejde og dialogbaseret rådgivning. Forretningen vokser, og derfor skal de bruge flere kompetente folk.

I et ambitiøst og målrettet miljø, hvor kunder og faglig sparring er i centrum, skal du yde support og fejlsøgning. Du vil til dagligt være en del af Operations Centeret.

Den første tid i jobbet skal du skal veksle mellem at være on-site hos kunderne, men efterhånden som de bliver integreret, vil indsatsen skulle lægges i 2nd line support i Operations Center i Klampenborg. Der er bredde i typen af opgaver, og derfor er man i Itavis altid pragmatiske og imødekommende.

Læs hele annoncen her.

Recruit it søger it-ansvarlig, Kolding

For Andersen Partners Advokatfirma i Kolding søger vi en alsidig og serviceminded it-ansvarlig.

Du vil som virksomhedens eneste it-ressource have ansvaret for den samlede it-løsning med alt fra telefoni, infrastruktur og servere til applikationer samt support for godt 100 brugere.

Du vil få en meget selvstændig rolle i en spændende og veletableret virksomhed, hvor du sætter dagsordenen for den fremtidige it-funktion. Du vil dog have et tæt samarbejde med deres Legal tech-team samt superbruger-organisation.

it-installationen er baseret på kendte løsninger og standarder, og der er flere oplagte muligheder for bedre at kunne supportere virksomheden i fremtiden.

Du har sikkert en teoretisk baggrund, men din erfaring og motivation er vigtigere. Du har måske tidligere siddet i rollen som den 2. person i en mindre it-afdeling, og er nu klar til at få ansvaret for din egen. Har du erfaring med Advosys, er det en fordel, men ikke et krav.

Læs hele annoncen her.

Accura søger it-supporter, Hellerup

Er du en struktureret og dedikeret it-supporter med lyst til at yde upåklagelig it-service til et af de stærkeste hold i den danske advokatbranche? Så hører vi gerne fra dig!

Vi søger en dygtig og dynamisk nyuddannet it-supporter til Accuras it-afdeling, der består af seks medarbejdere og er kendetegnet ved at yde en høj, effektiv og hurtig service. Sammen står teamet for den daglige support af husets ca. 250 brugere.

Jobbet indeholder en stor grad af selvstændighed og dækker et bredt spektrum af opgaver, blandt andet administration af printere, hardware- og software-udrulning, pc-klargøring, hjemmearbejdspladser, it-support til huset.

Accura tilbyder et spændende job i en ung og dynamisk virksomhed med en flad organisation. Du får din daglige gang i et ungt og team-orienteret miljø. Vi har et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling samt arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt, og hvor du er med til at præge hverdagen.

Læs hele annoncen her.

2B Networks søger freelance it supporter, Windows til stor service-virksomhed, København

Til stor service-virksomhed i København søger vi it-supportere, freelance.

Du bliver del af internt pc-konfigurationsteam, som skal installere og konfigurere et større antal windows laptop-pc'er, hvor en stor del installationen er automatiseret. Alt foregår internt.

I udvælgelsen af kandidater til stillingen lægger vi først og fremmest vægt på din erfaring, kendskab og lyst til at arbejde med Windows pc-installation og -konfiguration.

Læs hele annoncen her.

SCR søger Technical Services Specialist / it Supporter, København

Drømmer du om at arbejde med danske og udenlandske kunder og være en del af et dedikeret team, der leverer professionelle It-services til kunderne? Har du lyst til at være med til at sikre god og effektiv kommunikation omkring patienters vej gennem hospitalet i ind- og udland og bidrage til, at sundhedspersonale kan arbejde mere effektivt og velorganiseret til fordel for patienterne?

Du vil få en hverdag i hjertet af København, og efter et introforløb, samt oplæring i supportafdelingen vil du få mulighed for at komme ud til kunder – primært i Danmark men også i udlandet.

Din hverdag vil bestå af at levere teknisk support af T-DOC, deltage i implementeringer til nye kunder, foretage softwareopgraderinger, lave vedligehold, installation og konfigurering af T-DOC m.v. En vigtig del af jobbet er ligeledes uddannelse af og opfølgning med kunderne for at sikre kundetilfredshed samt assistere i presales fasen i samarbejde med dine kollegaer fra andre teams.
I stillingen er der en 24/7 vagtordning, som varetages af dig og dine kollegaer på skift i en uge ad gangen. Vagtordningen er pt. frivillig og aflønnes særskilt.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Hvis du ønsker at se alle ledige supportstillinger på it-jobbank lige nu, så klik her.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.