Artikel top billede

Nyt sikkerheds-værktøj fra Microsoft: Få totalt overblik på tværs af 365-produkterne og bedre bekæmpelse af angreb

Microsoft har netop lanceret Microsoft Threat Protection solution, som giver Microsoft 365-kunder bedre overblik over angreb på tværs af alle produkterne og platformene. Løsningen er ude nu som public preview.

Microsoft Threat Protection solution er et nyt sikkerhedsværktøj til Microsoft 365-kunder, som lover bedre sikkerhed og overblik over sikkerhedssituationen i hele paletten af produkter og services.

I denne blogpost skriver Microsoft, at it-kriminelle hver eneste dag kompromitterer endpoints, brugeridentiteter og e-mail for at få fodfæste i virksomheder og organisationer.

Derfor er der brug for beskyttelse mod disse forskellige typer angreb, mens de foregår.

Microsoft Threat Protection solution er en integreret løsning, som bygger på Microsoft 365 security suite.

Den består af Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) til endpoints, Office 365 ATP til e-mail and samarbejdsværktøjer, Azure ATP til identitetsbaserede trusler identity-based threats samt Microsoft Cloud App Security (MCAS) til SaaS-applikationer.

“I denne nye suite har vi udvidet registreringen af trusler og de automatiske funktioner for efterforskning og den tilhørende beskyttelse”, skriver Microsoft.

Den nye suite tilbyder også overblik og indsigt på tværs af 365-produkterne ved hjælp af blandt andet automatisk incident-respons i Office 365 ATP, integration af MCAS og Microsoft Defender ATP for at give dyb indsigt i brugen af cloud-apps samt integration af Azure ATP med Microsoft Defender ATP.

“Nu kan sikkerhedsansvarlige samle advarsler på tværs af trussels-landskabet og fokusere på det, der betyder mest. De kan også automatisere efterforskningen og den nødvendige reaktion og sørge for, at ramte funktioner bliver genoprettet automatisk. Endelig kan de bruge Microsoft Threat Protection til at få et centralt overblik over alle sikkerhedshændelser, hvilke enheder mm. der er ramt, hvilke automatiske funktioner der er aktiveret i den anledning og de tilhørende beviser,” skriver en Microsoft-ansat på Microsoft Tech Community.

Du kan læse mere om detaljerne her:
Introducing the integrated Microsoft Threat Protection solution (public preview)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere