Nyt sikkerheds-værktøj fra Microsoft: Få totalt overblik på tværs af 365-produkterne og bedre bekæmpelse af angreb

Microsoft har netop lanceret Microsoft Threat Protection solution, som giver Microsoft 365-kunder bedre overblik over angreb på tværs af alle produkterne og platformene. Løsningen er ude nu som public preview.

Microsoft Threat Protection solution er et nyt sikkerhedsværktøj til Microsoft 365-kunder, som lover bedre sikkerhed og overblik over sikkerhedssituationen i hele paletten af produkter og services.

I denne blogpost skriver Microsoft, at it-kriminelle hver eneste dag kompromitterer endpoints, brugeridentiteter og e-mail for at få fodfæste i virksomheder og organisationer.

Derfor er der brug for beskyttelse mod disse forskellige typer angreb, mens de foregår.

Microsoft Threat Protection solution er en integreret løsning, som bygger på Microsoft 365 security suite.

Den består af Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) til endpoints, Office 365 ATP til e-mail and samarbejdsværktøjer, Azure ATP til identitetsbaserede trusler identity-based threats samt Microsoft Cloud App Security (MCAS) til SaaS-applikationer.

“I denne nye suite har vi udvidet registreringen af trusler og de automatiske funktioner for efterforskning og den tilhørende beskyttelse”, skriver Microsoft.

Den nye suite tilbyder også overblik og indsigt på tværs af 365-produkterne ved hjælp af blandt andet automatisk incident-respons i Office 365 ATP, integration af MCAS og Microsoft Defender ATP for at give dyb indsigt i brugen af cloud-apps samt integration af Azure ATP med Microsoft Defender ATP.

“Nu kan sikkerhedsansvarlige samle advarsler på tværs af trussels-landskabet og fokusere på det, der betyder mest. De kan også automatisere efterforskningen og den nødvendige reaktion og sørge for, at ramte funktioner bliver genoprettet automatisk. Endelig kan de bruge Microsoft Threat Protection til at få et centralt overblik over alle sikkerhedshændelser, hvilke enheder mm. der er ramt, hvilke automatiske funktioner der er aktiveret i den anledning og de tilhørende beviser,” skriver en Microsoft-ansat på Microsoft Tech Community.

Du kan læse mere om detaljerne her:
Introducing the integrated Microsoft Threat Protection solution (public preview)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.