Artikel top billede

Nyt sikkerheds-værktøj fra Microsoft: Få totalt overblik på tværs af 365-produkterne og bedre bekæmpelse af angreb

Microsoft har netop lanceret Microsoft Threat Protection solution, som giver Microsoft 365-kunder bedre overblik over angreb på tværs af alle produkterne og platformene. Løsningen er ude nu som public preview.

Microsoft Threat Protection solution er et nyt sikkerhedsværktøj til Microsoft 365-kunder, som lover bedre sikkerhed og overblik over sikkerhedssituationen i hele paletten af produkter og services.

I denne blogpost skriver Microsoft, at it-kriminelle hver eneste dag kompromitterer endpoints, brugeridentiteter og e-mail for at få fodfæste i virksomheder og organisationer.

Derfor er der brug for beskyttelse mod disse forskellige typer angreb, mens de foregår.

Microsoft Threat Protection solution er en integreret løsning, som bygger på Microsoft 365 security suite.

Den består af Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) til endpoints, Office 365 ATP til e-mail and samarbejdsværktøjer, Azure ATP til identitetsbaserede trusler identity-based threats samt Microsoft Cloud App Security (MCAS) til SaaS-applikationer.

“I denne nye suite har vi udvidet registreringen af trusler og de automatiske funktioner for efterforskning og den tilhørende beskyttelse”, skriver Microsoft.

Den nye suite tilbyder også overblik og indsigt på tværs af 365-produkterne ved hjælp af blandt andet automatisk incident-respons i Office 365 ATP, integration af MCAS og Microsoft Defender ATP for at give dyb indsigt i brugen af cloud-apps samt integration af Azure ATP med Microsoft Defender ATP.

“Nu kan sikkerhedsansvarlige samle advarsler på tværs af trussels-landskabet og fokusere på det, der betyder mest. De kan også automatisere efterforskningen og den nødvendige reaktion og sørge for, at ramte funktioner bliver genoprettet automatisk. Endelig kan de bruge Microsoft Threat Protection til at få et centralt overblik over alle sikkerhedshændelser, hvilke enheder mm. der er ramt, hvilke automatiske funktioner der er aktiveret i den anledning og de tilhørende beviser,” skriver en Microsoft-ansat på Microsoft Tech Community.

Du kan læse mere om detaljerne her:
Introducing the integrated Microsoft Threat Protection solution (public preview)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere