Artikel top billede

Globalconnect vil firedoble investeringerne i 2020: Er klar til at bruge op mod fire milliarder kroner

Globalconnect vil firedoble sine investeringer i 2020 til sammenlagt op mod fire milliarder kroner. De fleste af pengene skal investeres i fiber.

Globalconnect står til at investere op mod fire milliarder kroner i 2020. Det svarer til en firedobling af det nuværende investeringsniveau, i det Globalconnect i 2019 har investeret omkring en milliard kroner.

Det fortæller topchef Martin Lippert ifølge ITWatch.

Koncernen - der dækker over Globalconnect, Broadnet, IP-Only, Netteam og Nianet - vil primært bruge pengene på infrastruktur, fortæller topchefen.

Det gælder udbygning af fibernet på tværs af koncernen, der er tilstede i Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

"Vi har en del it-investeringer i det samlede selskab, men omkring 90 procent er infrastruktur. Det gælder netværk hele vejen ned til Amsterdam, vi udvider vores netværk på tværs af Norden. Og så bygger vi net til slutkunderne,” siger Martin Lippert.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere