Topnyhed:Nana Bule forlader Microsoft: Her er den nye direktør for Microsoft Danmark

Artikel top billede

(Foto: Sturlason AS Polyfoto - Bildet skal krediteres med Foto: Sturlason)

Globalconnect vil firedoble investeringerne i 2020: Er klar til at bruge op mod fire milliarder kroner

Globalconnect vil firedoble sine investeringer i 2020 til sammenlagt op mod fire milliarder kroner. De fleste af pengene skal investeres i fiber.

Globalconnect står til at investere op mod fire milliarder kroner i 2020. Det svarer til en firedobling af det nuværende investeringsniveau, i det Globalconnect i 2019 har investeret omkring en milliard kroner.

Det fortæller topchef Martin Lippert ifølge ITWatch.

Koncernen - der dækker over Globalconnect, Broadnet, IP-Only, Netteam og Nianet - vil primært bruge pengene på infrastruktur, fortæller topchefen.

Det gælder udbygning af fibernet på tværs af koncernen, der er tilstede i Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

"Vi har en del it-investeringer i det samlede selskab, men omkring 90 procent er infrastruktur. Det gælder netværk hele vejen ned til Amsterdam, vi udvider vores netværk på tværs af Norden. Og så bygger vi net til slutkunderne,” siger Martin Lippert.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere