Artikel top billede

(Foto: Sturlason AS Polyfoto - Bildet skal krediteres med Foto: Sturlason)

Globalconnect vil firedoble investeringerne i 2020: Er klar til at bruge op mod fire milliarder kroner

Globalconnect vil firedoble sine investeringer i 2020 til sammenlagt op mod fire milliarder kroner. De fleste af pengene skal investeres i fiber.

Globalconnect står til at investere op mod fire milliarder kroner i 2020. Det svarer til en firedobling af det nuværende investeringsniveau, i det Globalconnect i 2019 har investeret omkring en milliard kroner.

Det fortæller topchef Martin Lippert ifølge ITWatch.

Koncernen - der dækker over Globalconnect, Broadnet, IP-Only, Netteam og Nianet - vil primært bruge pengene på infrastruktur, fortæller topchefen.

Det gælder udbygning af fibernet på tværs af koncernen, der er tilstede i Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

"Vi har en del it-investeringer i det samlede selskab, men omkring 90 procent er infrastruktur. Det gælder netværk hele vejen ned til Amsterdam, vi udvider vores netværk på tværs af Norden. Og så bygger vi net til slutkunderne,” siger Martin Lippert.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere