Artikel top billede

Bog: Digitale teknologier transformerer organisationer

I ny lærebog undersøger to CBS-eksperter, hvordan digitale teknologier påvirker moderne organisationer.

Den digitale udvikling og de nye digitale redskaber den fører med sig, ændrer den måde, moderne organisationer er indrettet på.

Dette gælder både offentlige institutioner, private virksomheder og organisationer baseret på frivilligt arbejde.

I ”Digital Organizing” undersøger forfatterne, hvordan de nye digitale teknologier påvirker organisationer af enhver art.

Bogens forfattere, Ursula Plesner og Emil Husted, er eksperter i digital og politisk organisering. Begge har en Ph.d. og er henholdsvis lektor og adjunkt ved CBS.

Ifølge Plesner og Husted handler det kort sagt om, at nye digitale teknologier påvirker alle dele af moderne organisationer, herunder deres struktur, kommunikation og identitet.

Digitaliseringen er også med til at transformere den måde, organisationerne bliver ledet på, og de strategier, der bliver lagt for dem.

I bogen gennemgår forfatterne centrale begreber i organisationsstudier, som danner basis for studierne af de digitale teknologiers påvirkning på moderne organisationer.

Med hjælp fra case studies fra en lang række internationale organisationer viser Plesner og Husted, hvordan digitale teknologier har været med til at transformere disse organisationer.

Bogen er struktureret som en lærebog, men kan læses af alle, som har interesse for organisationsstudier og den digitale transformation.

Digital Organizing: Revisiting Themes in Organization Studies. Forfattere: Ursula Plesner og Emil Husted. Udkommer på Red Globe Press.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere