Artikel top billede

Bog: Digitale teknologier transformerer organisationer

I ny lærebog undersøger to CBS-eksperter, hvordan digitale teknologier påvirker moderne organisationer.

Den digitale udvikling og de nye digitale redskaber den fører med sig, ændrer den måde, moderne organisationer er indrettet på.

Dette gælder både offentlige institutioner, private virksomheder og organisationer baseret på frivilligt arbejde.

I ”Digital Organizing” undersøger forfatterne, hvordan de nye digitale teknologier påvirker organisationer af enhver art.

Bogens forfattere, Ursula Plesner og Emil Husted, er eksperter i digital og politisk organisering. Begge har en Ph.d. og er henholdsvis lektor og adjunkt ved CBS.

Ifølge Plesner og Husted handler det kort sagt om, at nye digitale teknologier påvirker alle dele af moderne organisationer, herunder deres struktur, kommunikation og identitet.

Digitaliseringen er også med til at transformere den måde, organisationerne bliver ledet på, og de strategier, der bliver lagt for dem.

I bogen gennemgår forfatterne centrale begreber i organisationsstudier, som danner basis for studierne af de digitale teknologiers påvirkning på moderne organisationer.

Med hjælp fra case studies fra en lang række internationale organisationer viser Plesner og Husted, hvordan digitale teknologier har været med til at transformere disse organisationer.

Bogen er struktureret som en lærebog, men kan læses af alle, som har interesse for organisationsstudier og den digitale transformation.

Digital Organizing: Revisiting Themes in Organization Studies. Forfattere: Ursula Plesner og Emil Husted. Udkommer på Red Globe Press.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere