Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Bog: Digitale teknologier transformerer organisationer

I ny lærebog undersøger to CBS-eksperter, hvordan digitale teknologier påvirker moderne organisationer.

Den digitale udvikling og de nye digitale redskaber den fører med sig, ændrer den måde, moderne organisationer er indrettet på.

Dette gælder både offentlige institutioner, private virksomheder og organisationer baseret på frivilligt arbejde.

I ”Digital Organizing” undersøger forfatterne, hvordan de nye digitale teknologier påvirker organisationer af enhver art.

Bogens forfattere, Ursula Plesner og Emil Husted, er eksperter i digital og politisk organisering. Begge har en Ph.d. og er henholdsvis lektor og adjunkt ved CBS.

Ifølge Plesner og Husted handler det kort sagt om, at nye digitale teknologier påvirker alle dele af moderne organisationer, herunder deres struktur, kommunikation og identitet.

Digitaliseringen er også med til at transformere den måde, organisationerne bliver ledet på, og de strategier, der bliver lagt for dem.

I bogen gennemgår forfatterne centrale begreber i organisationsstudier, som danner basis for studierne af de digitale teknologiers påvirkning på moderne organisationer.

Med hjælp fra case studies fra en lang række internationale organisationer viser Plesner og Husted, hvordan digitale teknologier har været med til at transformere disse organisationer.

Bogen er struktureret som en lærebog, men kan læses af alle, som har interesse for organisationsstudier og den digitale transformation.

Digital Organizing: Revisiting Themes in Organization Studies. Forfattere: Ursula Plesner og Emil Husted. Udkommer på Red Globe Press.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital