Artikel top billede

Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Columbus er klar til at købe flere selskaber, efter selskabets opkøb af mindre norsk firma for 40 millioner norske kroner.

Danske Columbus er klar til at købe flere selskaber, hvis den rigtige mulighed skulle dukke op - ikke mindst på det norske marked.

Sådan lyder det fra topchef Thomas Honoré i ITWatch, efter selskabets opkøb af det mindre norske Dynamics-hus Advandia Business Solutions for 40 millioner norske kroner.

Columbus meddeler i en pressemeddelelse, at opkøbet af et norske selskab med 45 medarbejdere ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge.’

Thomas Honore siger, at Columbus nu har plads til at købe andre virksomheder.

Columbus har i årevis været særdeles opkøbsivrig og betragter opkøb som en fasttømret del af selskabets strategi og vækst-ambitioner.

Det kan du læse mere om her: Columbus skal fortsætte opkøbsbølge: Se hvilke lande, selskabet kigger på

“Cloud-omstillingen er et fornyet fokus for os, for vi skal løfte de store kunder ind i cloud, og her skal Advania Business Solutions spille en rolle,” siger Thomas Honore.

Han har tidligere fortalt Computerworld om selskabets cloud-visioner.

Det kan du læse mere om her: Sådan vil Columbus undgå at blive overhalet af konkurrenterne: "Hvis ikke vi havde investeret meget hurtigt i at komme på med på cloud-bølgen, så kunne vi godt være blevet disruptet"

Columbus købte i begyndelsen af 2018 svenske iStone med 600 medarbejdere i selskabets største opkøb nogensinde.

Siden har selskabet haft fokus på at integrere det store svenske selskab.

Det kan du læse mere om her: Columbus købte svenske iStone med 600 medarbejdere for et år siden: Nu er de forvandlet til 'columbianere'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”