Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Columbus er klar til at købe flere selskaber, efter selskabets opkøb af mindre norsk firma for 40 millioner norske kroner.

Danske Columbus er klar til at købe flere selskaber, hvis den rigtige mulighed skulle dukke op - ikke mindst på det norske marked.

Sådan lyder det fra topchef Thomas Honoré i ITWatch, efter selskabets opkøb af det mindre norske Dynamics-hus Advandia Business Solutions for 40 millioner norske kroner.

Columbus meddeler i en pressemeddelelse, at opkøbet af et norske selskab med 45 medarbejdere ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge.’

Thomas Honore siger, at Columbus nu har plads til at købe andre virksomheder.

Columbus har i årevis været særdeles opkøbsivrig og betragter opkøb som en fasttømret del af selskabets strategi og vækst-ambitioner.

Det kan du læse mere om her: Columbus skal fortsætte opkøbsbølge: Se hvilke lande, selskabet kigger på

“Cloud-omstillingen er et fornyet fokus for os, for vi skal løfte de store kunder ind i cloud, og her skal Advania Business Solutions spille en rolle,” siger Thomas Honore.

Han har tidligere fortalt Computerworld om selskabets cloud-visioner.

Det kan du læse mere om her: Sådan vil Columbus undgå at blive overhalet af konkurrenterne: "Hvis ikke vi havde investeret meget hurtigt i at komme på med på cloud-bølgen, så kunne vi godt være blevet disruptet"

Columbus købte i begyndelsen af 2018 svenske iStone med 600 medarbejdere i selskabets største opkøb nogensinde.

Siden har selskabet haft fokus på at integrere det store svenske selskab.

Det kan du læse mere om her: Columbus købte svenske iStone med 600 medarbejdere for et år siden: Nu er de forvandlet til 'columbianere'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere