Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Columbus er klar til at købe flere selskaber, efter selskabets opkøb af mindre norsk firma for 40 millioner norske kroner.

Danske Columbus er klar til at købe flere selskaber, hvis den rigtige mulighed skulle dukke op - ikke mindst på det norske marked.

Sådan lyder det fra topchef Thomas Honoré i ITWatch, efter selskabets opkøb af det mindre norske Dynamics-hus Advandia Business Solutions for 40 millioner norske kroner.

Columbus meddeler i en pressemeddelelse, at opkøbet af et norske selskab med 45 medarbejdere ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge.’

Thomas Honore siger, at Columbus nu har plads til at købe andre virksomheder.

Columbus har i årevis været særdeles opkøbsivrig og betragter opkøb som en fasttømret del af selskabets strategi og vækst-ambitioner.

Det kan du læse mere om her: Columbus skal fortsætte opkøbsbølge: Se hvilke lande, selskabet kigger på

“Cloud-omstillingen er et fornyet fokus for os, for vi skal løfte de store kunder ind i cloud, og her skal Advania Business Solutions spille en rolle,” siger Thomas Honore.

Han har tidligere fortalt Computerworld om selskabets cloud-visioner.

Det kan du læse mere om her: Sådan vil Columbus undgå at blive overhalet af konkurrenterne: "Hvis ikke vi havde investeret meget hurtigt i at komme på med på cloud-bølgen, så kunne vi godt være blevet disruptet"

Columbus købte i begyndelsen af 2018 svenske iStone med 600 medarbejdere i selskabets største opkøb nogensinde.

Siden har selskabet haft fokus på at integrere det store svenske selskab.

Det kan du læse mere om her: Columbus købte svenske iStone med 600 medarbejdere for et år siden: Nu er de forvandlet til 'columbianere'


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.