Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Columbus-direktør klar til flere opkøb efter overtagelse af norsk cloud-firma

Columbus er klar til at købe flere selskaber, efter selskabets opkøb af mindre norsk firma for 40 millioner norske kroner.

Danske Columbus er klar til at købe flere selskaber, hvis den rigtige mulighed skulle dukke op - ikke mindst på det norske marked.

Sådan lyder det fra topchef Thomas Honoré i ITWatch, efter selskabets opkøb af det mindre norske Dynamics-hus Advandia Business Solutions for 40 millioner norske kroner.

Columbus meddeler i en pressemeddelelse, at opkøbet af et norske selskab med 45 medarbejdere ‘manifesterer Columbus' position som den førende Microsoft Dynamics cloud konsulent- og servicevirksomhed i Norge.’

Thomas Honore siger, at Columbus nu har plads til at købe andre virksomheder.

Columbus har i årevis været særdeles opkøbsivrig og betragter opkøb som en fasttømret del af selskabets strategi og vækst-ambitioner.

Det kan du læse mere om her: Columbus skal fortsætte opkøbsbølge: Se hvilke lande, selskabet kigger på

“Cloud-omstillingen er et fornyet fokus for os, for vi skal løfte de store kunder ind i cloud, og her skal Advania Business Solutions spille en rolle,” siger Thomas Honore.

Han har tidligere fortalt Computerworld om selskabets cloud-visioner.

Det kan du læse mere om her: Sådan vil Columbus undgå at blive overhalet af konkurrenterne: "Hvis ikke vi havde investeret meget hurtigt i at komme på med på cloud-bølgen, så kunne vi godt være blevet disruptet"

Columbus købte i begyndelsen af 2018 svenske iStone med 600 medarbejdere i selskabets største opkøb nogensinde.

Siden har selskabet haft fokus på at integrere det store svenske selskab.

Det kan du læse mere om her: Columbus købte svenske iStone med 600 medarbejdere for et år siden: Nu er de forvandlet til 'columbianere'
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere