Breaking:Nets med ny strategi: Vil sælge NemID og MitID

Artikel top billede

Bog: Sådan laver du en god podcast

Med ”Podcasterens håndbog” får du gode råd fra tre eksperter til, hvordan du kan lave den podcast, du drømmer om.

Podcastmarkedet er i de seneste år blevet kæmpestort. Alle medier med respekt for sig selv har en podcast, og der findes podcasts om selv de mindste nicher og hobbyer.

Men det, der også gør mediet særligt, er, at selv amatører kan kaste sig over at lave en podcast.

Det gør selvfølgelig også, at der er utrolig mange podcasts – af stærkt varierende kvalitet! – at vælge mellem. Derfor stiller det også højere krav til den enkelte podcast, hvis den skal skille sig ud fra mængden.

Hvis man går med tanker om at lave en podcast, er der nu hjælp at hente i bogen ”Podcasterens håndbog” af Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud.

De tre forfattere har alle været med til at producere adskillige podcasts, og de deler i bogen ud af deres råd og erfaringer.

Der er nemlig lige nogle ting, man skal have styr på, hvis man håber på at lave en kvalitetspodcast, som når længere ud end til den nærmeste familie.

”Podcasterens håndbog” er en guide, som tager både den erfarne og den spirende podcaster i hånden på vej fra idéfase til udgivelse.

Den gennemgår de forskellige faser i en podcastproduktion såsom optagelse og redigering.

Men kommer også omkring, hvordan man finansierer podcasten, hvilket udstyr man bør bruge og hvordan man laver et godt interview.

Fakta: Podcasterens håndbog (udkommer 23/1). Forfattere: Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud. Samfundslitteratur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital