Artikel top billede

Bog: Sådan laver du en god podcast

Med ”Podcasterens håndbog” får du gode råd fra tre eksperter til, hvordan du kan lave den podcast, du drømmer om.

Podcastmarkedet er i de seneste år blevet kæmpestort. Alle medier med respekt for sig selv har en podcast, og der findes podcasts om selv de mindste nicher og hobbyer.

Men det, der også gør mediet særligt, er, at selv amatører kan kaste sig over at lave en podcast.

Det gør selvfølgelig også, at der er utrolig mange podcasts – af stærkt varierende kvalitet! – at vælge mellem. Derfor stiller det også højere krav til den enkelte podcast, hvis den skal skille sig ud fra mængden.

Hvis man går med tanker om at lave en podcast, er der nu hjælp at hente i bogen ”Podcasterens håndbog” af Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud.

De tre forfattere har alle været med til at producere adskillige podcasts, og de deler i bogen ud af deres råd og erfaringer.

Der er nemlig lige nogle ting, man skal have styr på, hvis man håber på at lave en kvalitetspodcast, som når længere ud end til den nærmeste familie.

”Podcasterens håndbog” er en guide, som tager både den erfarne og den spirende podcaster i hånden på vej fra idéfase til udgivelse.

Den gennemgår de forskellige faser i en podcastproduktion såsom optagelse og redigering.

Men kommer også omkring, hvordan man finansierer podcasten, hvilket udstyr man bør bruge og hvordan man laver et godt interview.

Fakta: Podcasterens håndbog (udkommer 23/1). Forfattere: Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud. Samfundslitteratur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere