Bog: Sådan laver du en god podcast

Med ”Podcasterens håndbog” får du gode råd fra tre eksperter til, hvordan du kan lave den podcast, du drømmer om.

Podcastmarkedet er i de seneste år blevet kæmpestort. Alle medier med respekt for sig selv har en podcast, og der findes podcasts om selv de mindste nicher og hobbyer.

Men det, der også gør mediet særligt, er, at selv amatører kan kaste sig over at lave en podcast.

Det gør selvfølgelig også, at der er utrolig mange podcasts – af stærkt varierende kvalitet! – at vælge mellem. Derfor stiller det også højere krav til den enkelte podcast, hvis den skal skille sig ud fra mængden.

Hvis man går med tanker om at lave en podcast, er der nu hjælp at hente i bogen ”Podcasterens håndbog” af Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud.

De tre forfattere har alle været med til at producere adskillige podcasts, og de deler i bogen ud af deres råd og erfaringer.

Der er nemlig lige nogle ting, man skal have styr på, hvis man håber på at lave en kvalitetspodcast, som når længere ud end til den nærmeste familie.

”Podcasterens håndbog” er en guide, som tager både den erfarne og den spirende podcaster i hånden på vej fra idéfase til udgivelse.

Den gennemgår de forskellige faser i en podcastproduktion såsom optagelse og redigering.

Men kommer også omkring, hvordan man finansierer podcasten, hvilket udstyr man bør bruge og hvordan man laver et godt interview.

Fakta: Podcasterens håndbog (udkommer 23/1). Forfattere: Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud. Samfundslitteratur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
CIO
CIO Lars Bo Hassinggaard: "Ud over alle de sensorer der er bygget ind i vores nye fabrikker, så har vi også lavet et samarbejde med Aarhus Universitet hvor vi putter sensorer på vores net og trawlere."
Podcast: Royal Greenland har sin egen flåde af trawlere, sine egne fabrikker og eksportmarkeder over hele verden. Samtidig løser Royal Greenland opgaver inden for bank, skat og naturmyndighed. Hør hvordan it binder det hele sammen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Find den rette model til din organisation: Ny guide til outsourcing er fyldt med tips & tricks
Mængden af outsourcede it-opgaver er steget støt over de sidste 10 år. Det giver mening, for samtidig er kompleksitet og forretningens forventninger til hastighed også steget. Men outsourcing er også et strategisk valg. For skal du hyre direkte, gennem en leverandør eller skabe dit eget sourcingselskab? Og hvad er fordele - og ulemper ved hver model? Det får du en række konkrete bud på hvor 5 relationship modeller og 3 prismodeller gennemgås og evalueres.