Artikel top billede

Bog: Sådan laver du en god podcast

Med ”Podcasterens håndbog” får du gode råd fra tre eksperter til, hvordan du kan lave den podcast, du drømmer om.

Podcastmarkedet er i de seneste år blevet kæmpestort. Alle medier med respekt for sig selv har en podcast, og der findes podcasts om selv de mindste nicher og hobbyer.

Men det, der også gør mediet særligt, er, at selv amatører kan kaste sig over at lave en podcast.

Det gør selvfølgelig også, at der er utrolig mange podcasts – af stærkt varierende kvalitet! – at vælge mellem. Derfor stiller det også højere krav til den enkelte podcast, hvis den skal skille sig ud fra mængden.

Hvis man går med tanker om at lave en podcast, er der nu hjælp at hente i bogen ”Podcasterens håndbog” af Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud.

De tre forfattere har alle været med til at producere adskillige podcasts, og de deler i bogen ud af deres råd og erfaringer.

Der er nemlig lige nogle ting, man skal have styr på, hvis man håber på at lave en kvalitetspodcast, som når længere ud end til den nærmeste familie.

”Podcasterens håndbog” er en guide, som tager både den erfarne og den spirende podcaster i hånden på vej fra idéfase til udgivelse.

Den gennemgår de forskellige faser i en podcastproduktion såsom optagelse og redigering.

Men kommer også omkring, hvordan man finansierer podcasten, hvilket udstyr man bør bruge og hvordan man laver et godt interview.

Fakta: Podcasterens håndbog (udkommer 23/1). Forfattere: Anna Hjortsø, Nalle Kirkvåg og Mikkel Løfgren Rud. Samfundslitteratur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere