Drømmedisplay gør denne maskine helt unik: Den minder om Apples afsindige XDR-skærm

Mini-LED teknologien får sit mobile gennembrud i ny laptop fra MSI.

Et mindre gennembrud er på vej indenfor pc-skærme og nu gør denne også entré på laptop-scenen.

Her er tale om den såkaldte ’mini-LED’ teknologi, som gør det muligt at forene det bedste fra OLED-teknologien, såsom ekstrem kontrast og frodige farver, uden dennes ulemper som ’burn-in’ eller en begrænset maksimal lysstyrke.

Det er denne man finder i Apples afsindigt dyre ’XDR’ display og denne som den taiwanesiske laptop-producent MSI nu bygger ind i deres ’Creator 17’ laptop.

Se også: Her er Apples nye drømmedisplay: Den lokker med 6K opløsning og XDR-farver

Her får grafikentusiaster klodens første HDR1000-godkendte skærm i en bærbar, som dertil kan spænde over 100 procent af det bredde DCI-P3 farverum.

Opløsningen er Ultra HD og den lovende skærmteknologi får lov til at spænde ud over 17 tommer.

Den avancerede teknologi i Creator 17 har udløst årets udmærkelse indenfor ”Digital Imaging or Photography Award” ved CES-messen i Las Vegas.

Kendt størrelse
Ud over sit helt nye display får MSI’s nye kreation tilsyneladende ikke andet til at markere sig i forhold til sin forgænger.

Mediet Notebookcheck noterer her, at Creator 17 er identisk med MSI P75 Creator, som kan ekviperes med en Core i9 processor fra Intel, 32 gb RAM samt et kraftigt Nvidia RTX 2020 grafik.

Denne maskine koster i dag fra 30.000 kroner, hvorfor afløseren kan forventes at debutere omkring samme prisleje.

Læs også: En skærmrevolution er på vej: Her er alt du bør vide om fremtidens mini-LED og micro-LED-skærmeComputerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.