Artikel top billede

(Foto: Computerworld / Niels de Boissezon)

Trods langt år med møgsager: Facebooks aktier når nye højder

Medie- og annoncegiganten Facebook er nu mere værd end nogensinde i sin historie.

Forretningen går ualmindeligt godt for den sociale mediegigant Facebook. Efter en kolossal nedtur for selskabets aktie i midten af 2018, er selskabets aktie nu på sit højeste niveau nogensinde.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Op til weekenden 10. januar 2020 blev Facebook aktien handlet for 219.88 amerikanske dollar, svarende til 1.482 kroner, hvilket slår seneste rekordniveau fra 25. juli 2018.

Efterfølgende dag inkasserede aktien et kurssmæk på 19. procent ovenpå en skuffende udmelding fra selskabet om dystre margin-udsigter for den kommende årrække.

Læs også: Facebook rodet ind i endnu et kæmpelæk: 6,8 millioner brugeres fotos er i farezonen – selv dem der ikke er delt

Børshugget kom efter månedlange kontroverser omkring selskabets og tredjeparter brug af den sociale platforms brugerdata. Ved udgangen af 2018 var Facebooks sktieværdi halveret.

Med rekordkursen er selskabets aktieværdi på sit højeste med en samlet værdi på 621,85 milliarder dollar.

Se også: Facebook, Google og Twitter i brev til EU: Vil ikke holdes ansvarlig for indhold
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere