Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Kommune har brugt 200.000 kroner på advokatregninger for at tackle ansøgninger fra teleanalytiker John Strand

Ringkøbing-Skjern kommune har brugt 200.000 kroner på advokat-bistand for at tackle henvendelser fra teleanalytiker John Strand i bredbåndssag.

200.000 kroner plus moms. Så mange penge har Ringkøbing-Skjern Kommune i Vestjylland brugt på advokatbistand for at tackle henvendelser fra teleanalytiker John Strand i forbindelse med aktindsigt, skriver JydskeVestkysten.

Avisen skriver, at John Strand ‘i årevis’ har været kommunens ‘digitale plageånd’.

I sagen har han søgt aktindsigt i dokumenter om grundlaget for, at kommunen har betalt otte millioner kroner i erstatning for at have trukket sig fra en bredbånds-kontrakt til 70 millioner kroner med Eniig i begyndelsen af 2017.

Det kan du læse mere om her: Dansk bredbåndsprojekt i alvorlige problemer: Kommune må trække sig fra projektet efter alvorlige fejl.

John Strand skriver i en mail til kommunal-bestyrelsen samt til flere teleordførere i Folketinget, at han ‘ikke stopper, før der er skabt fuld transparens i denne sag,” skriver avisen.

John Strand har i årevis været stærkt kritisk over for det kommunale projekt.

Det kan du læse mere om her: Bredbånds-drama i Ringkøbing-Skjern: Borgmester politianmeldt for at snage i kritiske mails.

Læs også:

Se heftig mail: Omstridt teleanalytiker lægges på is
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere