Artikel top billede

Google klar til at skrotte alle apps til Chrome-browseren: Stopper supporten inden for to år

Google har netop meldt ud, at apps til selskabets Chrome-browser vil udfases i løbet af de næste to år. Udvidelser til Google Chrome vil dog fortsætte som hidtil.

Apps til Google Chrome bliver snart fortid.

Fra juni 2020 og to år frem vil tech-giganten nemlig udfase de traditionelle apps til den populære internetbrowser Google Chrome. Sådan lyder den seneste udmelding fra selskabet.

Udvidelser til browseren, de såkaldte extensions, vil dog fortsætte som hidtil, fremgår det.

Tirsdag skrev Google et blogopslag med meldingen om, at ansøgninger om nye apps til browseren vil blive afvist fra marts og fremover.

Allerede fra juni 2020 vil selskabet stoppe supporten for Chrome-apps på Windows, Mac og Linux-platforme.

Læs også: Google vil udfase en af Chrome-browserens mest udskældte funktioner

Erhvervskunder og kunder inden for uddannelsessektoren vil dog have lidt længere tid at løbe på, før supporten ophører i december 2020, skriver mediet.

På Googles egne platforme som Chrome OS og Chromebooks vil supporten også leve længere. Her ophører supporten først i juni 2020.

Ifølge Google vil Chrome apps på længere sigt blive erstattet af andre web-apps, som vil overtage de forskellige funktioner, når der besøges websider, skriver PCWorld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere