Artikel top billede

Google klar til at skrotte alle apps til Chrome-browseren: Stopper supporten inden for to år

Google har netop meldt ud, at apps til selskabets Chrome-browser vil udfases i løbet af de næste to år. Udvidelser til Google Chrome vil dog fortsætte som hidtil.

Apps til Google Chrome bliver snart fortid.

Fra juni 2020 og to år frem vil tech-giganten nemlig udfase de traditionelle apps til den populære internetbrowser Google Chrome. Sådan lyder den seneste udmelding fra selskabet.

Udvidelser til browseren, de såkaldte extensions, vil dog fortsætte som hidtil, fremgår det.

Tirsdag skrev Google et blogopslag med meldingen om, at ansøgninger om nye apps til browseren vil blive afvist fra marts og fremover.

Allerede fra juni 2020 vil selskabet stoppe supporten for Chrome-apps på Windows, Mac og Linux-platforme.

Læs også: Google vil udfase en af Chrome-browserens mest udskældte funktioner

Erhvervskunder og kunder inden for uddannelsessektoren vil dog have lidt længere tid at løbe på, før supporten ophører i december 2020, skriver mediet.

På Googles egne platforme som Chrome OS og Chromebooks vil supporten også leve længere. Her ophører supporten først i juni 2020.

Ifølge Google vil Chrome apps på længere sigt blive erstattet af andre web-apps, som vil overtage de forskellige funktioner, når der besøges websider, skriver PCWorld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere